Следва

Изящна наука за добрия коктейл - Част III: Класическа Кайпириня

Софийски потайности: Едно "Приятно и полезно" място

Нали знаеш колко често обичаме да ти разказваме за онези места, които ние наричаме находки...

All About Life преди 13 години

Нали знаеш колко често обичаме да ти разказваме за онези места, които ние наричаме находки.

Малки магазинчета или пък приятни градини, които не само си заслужава да посетиш, но и такива, в който можеш да се насладиш на страхотен и задоволотелен шопинг, пък бил той и за дома.

Днес ще ти разкажем за едно място, където можеш да откриеш най-вкусните колбаси, а и не само.

Когато се замислим за местата в центъра на днешна София, където се отбиваме, за да напазаруваме най-нужните продукти за кухнята, се сещаме само за едно или две, които наистина ни предлагат това, което търсим – качество, разнообразие и не на последно място добри цени.

Малкият, но страхотен магазин, с който ще те запознаем днес, се нарича „Полезно и приятно”  и е част от верига магазини с тази марка. Магазините са собственост на фирма „Тандем”.



И наистина, както се казва в името му, магазин „Полезно и приятно” съчетава точно тези две така важни условия за добрия шопинг – полезното и приятното.

Там ще намериш безброй месни деликатеси с марката Тандем, изключително разнообразие от млечни деликатеси, био продукти, специално подбрани вина, както и добра селекция от от хлебни изделия.



Магазинът може да се похвали с пресните и изпечени на място хлебчета и месни гозби, както и салатите на млечна основа собствено производство.

Изобщо, добрият поглед и отношението към клиента са на изключително ниво, за което съдим и от множеството промоции. Например, всяка вечер след 19:00 часа можеш да си купиш всички продукти, изпечени и приготвени на място с 20% намаление. Или просто минавайки на път за работа или за вкъщи да вземеш чаша истински, натурален и ободряващ студен чай с вкус по твой избор, само за 1,35. Опитахме го, наистина е страхотен.



Това място ще ти предложи всичко, което ти е нужно, за бързия пазар преди да се прибереш след работа, или за разточителното мислене и пазаруване в събота и неделя. Просто влизаш, взимаш първата кошница и започваш да изучаваш рафтовете. Сигурни сме, че ще си тръгнеш с удовлетворение, усмивка и най-вече – пълни чанти със пресни и здравословни продукти.

Магазин „Полезно и приятно” се намира на бул. "Христо Ботев" № 51 (между МЗХ и пл. "Македония").


Побързай и посещавай ежедневно, препоръчваме сърдечно.


 

More All About Life