Следва

В несесера на пътешественика - какво да взема за лятната отпуска

За най-красивото преживяване, наречено майчинство

С изискан коктейл и Мира Добрева като главно действащо лице, която между впрочем бе с великолепна женствена...

Body преди 13 години

С изискан коктейл и Мира Добрева като главно действащо лице, която между впрочем бе с великолепна женствена рокля/ едни от най-качествените продукти за бебета и майки на световния пазар Mustela® отпразнуваха официалното си завръщане.

Софийският клуб Опера приюти куп други гости и журналисти, там беше и екипът на Вю София. След няколко часово тестване на продуктите, си тръгнахме от там с чудесно овлажнени ръце, ухаещи на чиста недокосната от нищо кожа.

Разработени от Лаборатории Expanscience® в съответствие с най-строги производствени стандарти, всички продукти на Mustela® преминават през стриктен контрол, което позволява на марката да предложи най-добрите продукти за кожата на бебето и неговата майка.

Обогатени са с уникален и приятен аромат и имат гаранция за качество, безопасност и ефективност. Не съдържат парабени, фталати и феноксиетанол.



Мисията на марката е да продължи да се грижи за здравето и благополучието на бъдещите майки и техните бебета в месеците, в които кожата се променя най-много.

За продуктите си Mustela® използва внимателно подбрани природни съставки. Всеки продукт е дерматологично тестван и е с висока поносимост. Така марката гарантира безопасността и ефикасността на всеки продукт, за да можем да сме спокойни за деликатната и чувствителна бебешка кожа.

Специално разработени за индивидуалните нужди на бъдещата майка и нейното бебе, продуктите Mustela® вече могат да бъдат намерени в аптечната мрежа в цялата страна. Продуктите се ползват и с изключителните препоръки на фармацевти и педиатри.

Лаборатории Expanscience – компанията производител на всички продукти Mustela®, ревностно пази доверието, градено вече 60 години, като продължава да разработва нови формули и да предлага иновационни решения в грижата за бебето и бъдещите майки.



Mustela® винаги, когато имаш нужда от нея, ще намериш в по-добрите аптеки!

More from View Sofia

More Body