Следва

Net-a-porter.com с десетгодишен юбилей

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Марио Соренти снима Адриана Лима, Лили Доналдсън, Енико Михалик, Изабели Фонтана и Наташа Поли за петте корици на pre-fall 2010 броя на списанието V...

All fashion преди 13 години

The Sexy Body Issue на списание V

Марио Соренти снима Адриана Лима, Лили Доналдсън, Енико Михалик, Изабели Фонтана и Наташа Поли за петте корици на pre-fall 2010 броя на списанието V.

Едва ли при споменаването на имената по-горе и V в едно изречение някой се съмнява, че става въпрос за супер-мега-секси фотографии. Не случайно броят е озаглавен „The Sexy Body Issue.

Всички корици, с изключение тази на Адриана, са достъпни в лимитирани серии със страници за изтъркване (като лотарийните билети), за да разкрият по-еротични визии на моделите.

Оливия Палермо в дантела



Ето го най-прекрасният нагледен пример за това как се носи дантела. Много биха добавили към прозирната дантелена рокля тежки и силни аксесоари, но редакторът в ELLE US и звезда от сериала на MTV The City Оливия Палермо се придържа към нежната женственост с клъч с декорации и искряща гривна. Просто прелестна.

Момичетата на Vogue

Фрея Беха Ериксен и Аби Лий Кершау ще видиш съответно в британския и китайския Vogue през август.



Фрея е снимана от Джош Олинс със стайлинга на Lucinda Chambers в цветни ансамбли от Miu Miu, Dolce & Gabbana, Balenciaga и много други. Colour Shock.



Ann Demeulemeester, Maison Martin Margiela и Yves Saint Laurent обличат Аби по вкуса на стилиста Nicoletta Santoro. Моделът въплъщава страхотна увереност и сила, уловени от обектива на Хеди Слиман във фото-сесията озаглавена Skin Deep.

Visionaire 58 Spirit, A Tribute to Lee Alexander McQueen



Това е заглавието на книгата в памет на гениалния дизайнер Alexander McQueen. Лимитираната й серия от 1500 бройки ще бъде в кутия облепена с металния брокат от колекцията му пролет/лято 2010. Книгата е дело на списанието Visionaire и струва $295.

През 2003 МакКуин посещава офиса на редакторите Сесилия Дийн, Стефан Ган и Джеймс Калиардос, за да обсъдят колаборацията в брой, който така и не се състои.

Шанел Иман за The Block лято 2010



Попадайки в ролята на съвременна Флоренс Балард, Шанел Иман събужда богинята в себе си в лятното издание на The Block. Снимана е от Дъг Инглиш по стайлинг на James Worthington Demolet, американската красавица позира в обувките на Noritaka Tatehana, които те карат да се съмняваш в гравитацията и се смее в емблематичната тюлена рокля на Viktor&Rolf.

More All fashion