Следва

Ново Шоу търси истината за брака

Улицата през погледа на петима млади артисти в Галерия 1908

За петима млади артисти събирането на различни области като комикси, поп арт, илюстрации, стрийт арт и тату арт е опит да се разкажат сюжети от града оцветени от сюреалистичните мисли на художниците.

Events преди 13 години

За петима млади артисти събирането на различни области като комикси, поп арт, илюстрации, стрийт арт и тату арт е опит да се разкажат сюжети от града оцветени от сюреалистичните мисли на художниците.

Става дума за Илка Пейчева, Владимир Николов, Дамян Динев, Момчил Генов и Драгомир Атанасов, които превземат пространството на галерия 1908, за да пресъздадат улицата през призмата на фантазията, а ти ще можеш да се пренесеш там още тази вечер. 

What I mean е необичайна и искрена игра на въображението, довела до „влизането” на стрийт арт и рисунки на татуист върху стените на галерията. Всеки художник ще опитоми една от стените и ще я превърне в пространство за личната си интерпретация на улицата, града и лицата на хората. Отправната точка в работите им, е това, което всеки от петимата вижда през очите си.

Жанр: смесена техника
Артисти: Илка Пейчева, Владимир Николов, Дамян Динев, Момчил Генов, Драгомир Атанасов
Кога: 13 юли (вторник) - 31 юли (събота)
Къде: Галерия 1908, намираща се на ул. Ангел Кънчев 1, работно време:  вт-чт 14:00-20:00, пт-сб 12:00-20:00
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?