Следва

Турските сапунки пред фалит! Твърде скъпо им излизат драмите

Ново Шоу търси истината за брака

След края на Big Brother Family Нова е решила да отправи едно ново предизвикателство към зрителите си - да...

Events преди 13 години

След края на Big Brother Family Нова е решила да отправи едно ново предизвикателство към зрителите си - да извадят на бял свят цялото си минало и да направят крачката към олтара без капка съмнение, четем в lifestyle.bg... Най-искрените ще спечелят 100 000 лева.

„Истината за нас" е чисто и просто ново шоу, което ще даде шанс на двойките да сключат брак уверени, че това е правилното решение. Да, бе, да!

Защото всички техни притеснения ще бъдат разкрити и ще получат отговор, след като и двамата се подложат на тест с полиграф и им бъдат зададени въпросите, които те сами са написали един за друг.

В момента на влизането си в студиото двойката получава 100 000 лв., като за всяка лъжа ще се отнема определена сума. Те могат да изгорят също, ако един след друг мъжът и жената дадат грешни отговори.

Играта включва общо 20 въпроса. По девет от тях задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.

В момента тече кастингът, така че ако имаш нужда да научиш истината за партньора си преди да се обвържеш с него по закон (което никога не може да ти гарантира щастлив брак, но здраве да е), това шоу е само за теб. Пък и раздават пари!
 

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?