Следва

ДА или НЕ: тюрбан или кърпа вместо шапка за лятото

Българско участие на модното изложение в Истанбул. Там сме!

Изложението е в качеството си на един от най-важните модни фестивали в Турция, където марките ще покажат...

All fashion преди 13 години

Модната индустрия вече може да отдъхне! Екзотичният фешън фестивал в Истанбул, който световната pret-a-porter и текстилна гилдия жадува, ще бъде проведен в CNR Expo Exhibition Center между 26 и 28 август.

Изложението е в качеството си на един от най-важните модни фестивали в Турция, където марките ще покажат колекците си за 2011 г. Тази година събитието се очаква да привлече огромен брой чуждестранни компании, които ще разгледат и закупят редица продукти като конфекция, платове, трикотажни изделия, дънки и други модни аксесоари.

От по-видните купувачи на изложението се очертават El Corte Ingles, които са доставчици на стока за най-големите молове в Испания, както и френския гигант Hommes & Co.

Тази година фестивалът ще бъде наблюдаван 35% повече от миналата, като впечатление правят европейски компании, които набелязват турски и руски купувачи. По време на изложението, участници от страни като България, Германия, Испания, Гърция, Италия и Франция, ще предложат продуктите си главно на купувачи от руски и азиатски пазари.

Феерията от продукти ще бъде разнообразна – трико, дънки, мъжка, дамска и детска конфекция, банско облекло, бельо, различни аксесоари, текстил и др.

Провеждан от 1994 г., фестивалът на модата в Истанбул отново ще събере световната модна индустрия под един покрив и се очакват повече от 10 000 посетители.

А ние ще следим отблизо как се развива модната фиеста в съседна Турция, както и цялото българско участие.
 

More All fashion