Следва

Дневна доза VINTAGE

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Очевидно някъде в пространството модните послания на Лейди Гага се пречупват много силно и накрая по линията на разваления телефон до феновете й достига неясен сигнал.

All fashion преди 13 години

Ако света ще разбира Лейди Гага така, то молим, нека се откаже от кариерата си

Очевидно, някъде в пространството, модните послания на Лейди Гага се пречупват много силно и накрая по линията на разваления телефон до феновете й достига неясен сигнал.

Молим, ако силата й на поп и модна икона ще става все по-силна и всеобхватна, то нека тя да се откаже докато е време, защото картинки като на снимката по-горе са вредни за здравето.

Така феновете на певицата я посрещнаха миналата седмицата преди спектакъла й в Madison Square Garden в Ню Йорк.

Жени без коса и с брада?!



Така изглеждаха моделите на Patrick Mohr от ревюто за колекцията му пролет лято 2011 по време на модната седмица в Берлин. Ясно е, защо не ни харесва, нали? Ако не друго поне привлече по-голямата част от вниманието на модната седмица върху себе си. А някой всъщност видя ли дрехите?

Вземи си къси панталони и получаваш наденички



Да, истина е, предлагат се само онлайн, всъщност предлагаха се, защото бяха в лимитирана серия от 45, която вече е разпродадена. The Wurst Outlier Shorts струваха $139.99 и към него клиентът получава две наденички, една сладка и една пикантна. Помислено е и за вегетарианците или просто за тези, които не искат наденици в джобовете си. За тях панталоните са на цена от $129.99.

И ние обмисляме пускането на рокли с кисело мляко, как ти се струва?

Плажните кърпи на American Apparel



Става дума за плажните кърпи на списанието BUTT, направени за American Apparel. Кърпите са в розово и черно с изобразени голи мъже върху тях, сред които художникът Браян Кени и порно звездата Арпад Миклос. Цената им е $45. Всъщност единственото хубаво у тях е, че част от средствата отиват за благотворителна цел. В такъв случай ситуацията ще е „Burn after buying.”

Тенденцията на "проскубаната" коса 



Във все повече фотосесии наблюдаваме едно неприятно явление - косата изглежда все по-зле. Обикновено оставя усещане за нездрава, изтощена и мръсна коса. Тази тук е от фотосесия във втория брой на VNFold, преди време ти показахме подобна и в ELLE, но примерите са много. Разбираме,  че е търсен ефект, но...все пак. Надяваме се да не се пренесе и по нашите улици. 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.