Анасонлийка - Блажен миг от "Едно време"

Улиците са широки, а слънцето се разтапя някъде там, далеч зад хоризонта. Старите, нажежени павета се къпят в последните златни лъчи и сякаш постелят пътя към някое непознато и вълшебно място...

Улиците са широки, а слънцето се разтапя някъде там, далеч зад хоризонта.

Старите, нажежени павета се къпят в последните златни лъчи и сякаш постилат пътя към някое непознато и вълшебно място.

Тя върви уверено, гонейки залеза край малките софийски потайности. Закътани улички и викториянски фрески, червени керемиди и пусти тротоари- те са нейните спътници във вечерта.


Само в града тя се чувства спокойна, само по малките улици тя усеща духа на своето минало, пропрявайки си път към мястото, към което се връщат мислите й.

Коментари: 4

Милена (2010/08/02 / 11:20)
Якиме, Анасонлийка "Едно Време" на края на текста е активна и те води право на един прекрасен сайт - www.anasonliika.com, където има доста инфо, но те съветвам също така (понеже ми се струва, че си фен) да разгледаш и http://www.facebook.com/anasonliika - там инфото е най-свежо хаха
Q
Qkim (2010/07/29 / 15:49)
Браво! Откога слушам за това Едно време.... Дайте някакви координати, нещо сайт, телефон, откъде може да се купи (разбрах, че е скъпа, ама толкова я хвалят...) и защо не я виждам по други ресторанти???
Z
Zlatno chudo (2010/07/21 / 11:21)
Впечатляващо представяне, браво! Ще си поръчам другия път това симпатично питие с още по-сладко име. Напомня ми и на една готина кръчма в Карлово като име - Едно време, много добра също!
M
mina (2010/07/21 / 11:01)
Много свежо изглежда! Страхотно! Бравоооооооооооооо

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.