Следва

И роклята отива при... Кой победи в Upgrade your style 4

Щерката на Мадона май ще е новата Тави. От седмица има и неин блог в интернет

Модата на 13-годишните блогъри е във вихъра си. Тави се появи на култови ревюта, поканиха я да пише в...

All fashion преди 13 години

Модата на 13-годишните блогъри е във вихъра си. Тави се появи на култови ревюта, поканиха я да пише в американско интернет списание и се видя на всички фотоси стрйт стайл на сума известни фотографи.

Стана модна икона, а мнението й за модата стана мeродавно за всеки дизайнер, който иска колекцията му да има грандиозен успех.

Малко по-късно се появи нейната конкуренция. Да, може би!



13-годишната дъщеря на Мадона също се фука с блог от няколко дни насам, който, според нас, не блести с особена индивидуалност, но пък целта му да популяризира новата младежка колекция на Мамчето за Macy’s вече оправдава неговите усилия да влезе в модните клики.

Дали обаче Лурдес ще има същия успех като Тави, ще видим на предстоящите модни седмици.

Двете момичета имат доста общи неща като филмите на Джон Хюз - американски режисьор, сценарист и писател, направил някои от най-известните тийнейджърски филми - Сам вкъщи, например. Тави обича 16 Candles (Шестнадесет свещи), а Лурдес все още има снимки от “Pretty in Pink” (Красива в Розово)

И двете пишат в разговорен и по-раздразнителен стил, което означава повече пунктуация, доста използване на CAPS LOCK бутона, креативни повторения и детски моден жаргон.

Но ето тук приликите между двете свършват!

Лурдес е дъщерята на МАДОНА (и ние започнахме с CAPS LOCK–а) и тя публикува блогове, за да популяризира новата линия „Material Girl” на майка й за Macy’s. Първият й блог е труднодостъпен, заради натоварения трафик и 500-те коментара само за вчера!



Наистина е хубав за четене и си личи, че Лурдес говори каквото и пише, но е по-забавно да си представим как Мадона й забранява да си боядисва косата, докато не навърши 14 години!

Иначе, Тави е от 2 години в „играта” с блоговете и привлича сериозен интерес от възрастни и дизайнери, които й се радват, защото малката писателка е умна и забавна, и знае какво говори.

Ще бъде любопитно развитието на двете тийнейджърки, не мислиш ли!?

 

More from View Sofia

More All fashion