Следва

3 мита за хидратация, които трябва да имаш предвид в жеги като днешната

Български носии завладяват международен фестивал

Юли 2010, Милс, Австрия. Австрийската компания за бижута отпразнува 15тата си годишнина на грандиозно парти в сърцето на Тиролските Алпи....

Celebrity beauty преди 13 години

Юли 2010, Милс, Австрия. Австрийската компания за бижута отпразнува 15тата си годишнина на грандиозно парти в сърцето на Тиролските Алпи. Събитието събра над 900 представители и партньори на компанията, които пристигнаха от всички краища на света в новата централа на компанията Веста в Милс.

В духа на културното наследство, партито представляваше традиционно тиролско събиране. Гостите пък бяха облечени, всеки – с традиционно облекло от своя край. Това превърна събитието в едно безкрайно дефиле на разнообразни култури и традиции Разбира се, най-колоритни и запомнящи се се оказаха балканските костюми, които привлякоха най-голям интерес.

Тиролски танци и игри, примесени с традиционни песни от всички краища на цвета превърнаха събитието в истински междуароден фестивал на световната култура в сърцето на приказните австрийски Алпи. Естествено, партито блестеше с неповторимите кристали Сваровски – никой не можеше да влезе, без да носи бижу от Oliver Weber Collection.

Градусът на настроението нагорещи и без това топлата лятна вечер в новата, построена по най-нови стандарти и технологии, сграда, в която се проведе събитието.

“Преди 15 години с моя съдружник започнахме бизнеса си в един малък гараж” спомня си основателят и собственик на компанията, г-н Оливър Вебер. “Днес съм изключително щастлив да посрещна приятели от всички краища на света в нашия нов дом. Мина доста време от началото, но с помощта и усилията на всички вас, които са част от голямото семейство на Веста, ние продължаваме да се развиваме и да вървим напред”

Уважение към традициите, но и време за промяна. 15-тата годишнина беше и повод да се обяви новият и освежен имидж на компанията.

“Оставаме верни на традициите, но се стараем да се движим и в крак с развиващите се технологии”, споделят представители на компанията. “Затова разработихме нова версия на нашия сайт. Сега той има много повече функционалности и е доста по-лесен за навигация, така че нашите клиенти да са на един клик разстояние от нас.”
 

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя