Следва

"Мъртво сърце"

"Ген"

Наричат романите на Майкъл Крайтън дяволски умни и никой не го оспорва, защото това е факт. Създателят на “Спешно отделение...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Наричат романите на Майкъл Крайтън<@SITE_URLstrong> дяволски умни и никой не го оспорва, защото това е факт. Създателят на “Спешно отделение”<@SITE_URLstrong> и “Сфера”<@SITE_URLstrong>, на “Състояние на страх”<@SITE_URLstrong> и “Жертвата”<@SITE_URLstrong> пуска своя нов роман с поглед в бъдещето.

Този път Крайтън <@SITE_URLstrong>поглежда в човешките гени и способността на науката да ги променя, смесвайки факти с художествена измислица.

Считайки, че живеем във време, когато се търгува с яйцеклетки и сперма, а оплождането може да става и изкуствено, може ли наистина да вярвяме, че някой е видял говореща маймуни, гигантска хлебарка или кученце, което не пораства.

В свят, в който всичко може да се създаде и промени, могат да се създадат и променят гените ни, дотолкова, че да се измени дори човешката раса, може ли да ние хората да сме в опасност?!

Това са само въпросите, а отговорите... ?!

Като истински познавач и разказвач на ужаса Майкъл Крайтън<@SITE_URLstrong> създава романа си „Ген”<@SITE_URLstrong>, за да пресъздаде един свят скоростен, яростен и извън контрол. Това е светът, който не принадлежи на далечното бъдеще, а на сегашното, на това време, в което ние като хора имаме способността да обичаме и мразим, на времето, в което живеем. 

Поредица Кралете на трилъра;
<@SITE_URLstrong>Издателство Бард;<@SITE_URLstrong>
Цена: 11.99 лв.

Имаш уникалния шанс да си спечелиш книгата "Ген" на Майкъл Крайтън, като оставиш име и телефонен номер на нашата форма за контакт<@SITE_URLa> до края на тази седмицта.


More from View Sofia

More Галерии