Следва

За едно бързо... освежаване в Експресна станция за маникюр. Да, има такова нещо

Мисия Сухи жени. От глава до пети

Винаги носи със себе си хитри продукти, които да възвърнат свежестта и комфорта в натоварения ден. Такива...

Beauty News преди 13 години

Още не сме погледнали към термометъра, но сме почти сигурни, че навън е хиляда двеста и два градуса.

Единствените модни мисли, които ни минават през ум са за това как да сме максимално голи без да бъдем обвинени в неблагоприличие - защото, нека си признаем, няма нищо по-свежо, сладко или секси от това да си похапваш ледена диня по бельо.

Въпреки това, не трябва да се отказваме от стила и елегантността в горещото време. Ние сме тук, за да ти помогнем да победиш летните жеги и да пребориш неприятното изпотяване.

Винаги носи със себе си хитри продукти, които да възвърнат свежестта и комфорта в натоварения ден. Такива продукти могат да бъдат разхлаждащи спрейове за лице, дискретни дезoдоранти или стелки, които да гарантират щастието на твоите крака през целия ден.

Нека започнем с незаменимите дезодоранти. Най-често срещаният проблем при тях може да бъде това, че те имат силен аромат, но не предоставяот ефективна защита срещу изпотяване.

При избора си на перфектния дезодорант трябва да вземеш под внимание нивото на pH, което задължително трябва да се ниско, както и “оцветяването” на самата течност, за да избегнеш неприятните следи по дрехите.



Biotherm предлага два продукта, които предоставят идеална защита без следи или натрапчив аромат, който да се се смесва с парфюма ти. Това са Deo Pure roll-on, който гарантира 48-часова защита и Deo Pure Antiperspirant Cream, който е под формата на лек крем и има изключително покритие и на най-малките гънки по тялото.

Deodorant for Very Sensitive
or Depilated Skin на Vichy също е под формата на крем и е подходящ за суха или наранена от депилация кожа.

За тези, които предпочитат стик дезодорантите, можем горещо да препоръчаме Verbena Cooling Deodorant Stick на L’Occitane. Той е подходящ както за мъже, така и за жени, не съдържа алкохол или алуминиеви соли и гарантира дълготрайна защита за горещите дни.

И така, след като вземеш всички превантивни мерки, се подсигури с приятните мокри кърпички на L’Occitane - Verbena Refreshing Towelettes. Те са в малко и удобно пакетче, перфектно за път или ежедневна употреба. Предлагат ти нежен цитрусов аромат, а освен това кърпичките са 100% био-разградими.



Време е да се погрижим и за лицето. Топлите, летни дни могат да бъдат истински кошмар. Гримът никога не може да издържи повече от 3 часа, а страхът да го развалим с мокри кърпички ни оставя безпомощни пред жегите.



Затова ти препоръчваме да се погрижиш за една свежа и лека основа, която да гарантира защита и комфорт. Започни деня си с Biotherm Source Therapie: Boosted spa concentrate revitalizing skin perfector. Това е лек и нежен концентрат, който ревитализира кожата и я хидратира дълбоко, оставяйки я свежа през целия ден.

Друго решение е Organic Olive Toning Face Mist на L’Occitane. Напълно органичен спрей за лице от маслинена вода, богат на полифенол и активни защитни честици. Предпазва кожата ти от вредните ефекти на околната среда и гарантира целодневна защита срещу замърсявания. Подходящ е за всякакъв тип кожа.

За заклетите фенове на Clinique марката предлага продукт, наречен Clinique Moisture Surge Face Spray, който съдържа активни съставки от алое и може да се напръсква върху грима, когато почувстваш нужда. Без никакви масла, този спрей е свежест в бутилка. Нормализира влажността на кожата и я омекотява.

С най-силно действие сред летните продукти за лице е Vichy AQUALIA ANTI-OX New Skin Deoxidising Fresh Cure. Този чудотворен продукт съчетава две от най-концентрираните съставки: Чист цитрусов полифенол (серум) и Чист витамин С в 10% доза (на прахче). Про-регенеративната формула действа като антиоксидант, като защитава и обновява повърхността на кожата и нейните клетки за по-свежо изглеждаща кожа.



Нека не забравяме и краката и тяхното щастие. В жегата те могат да ти доставят точно толкова дискомфорт, колкото и неприятното изпотяване.



Започни с L’Occitane Cooling Powdered Foot Gel. Този приятен гел съдържа масло от мента и прах от тропични плодове, за да ти гарантира свежи и меки ходила през целия ден.

Пробвай Scholl Airpillo Comfort Insoles стелки за оптимално удобство и прохлада през динамичното ти всекидневие.

Прибереш ли се вкъщи, изчакай преди да качиш краката на масата - пробвай L’Occitane Cooling Mousse for Tired Legs. Успокоява и омекотява изморените от дългия ден крака, като предотвратява отоците и напрежението в ходилата.

Ако пък обичаш да посевщаваш тренировки или фитнес след работа, Scholl Crackling Ice Foot Spray е за теб. Омилостивява парещите и уморени крака и ги оставя - да позна - свежи и благоуханни.

Най-важно си остава да се погрижиш за свежестта на душата и ума и нашата редакция горещо ти препоръчва да го правиш с огромни количества сладолед и ледени дайкири-та в красивите софийски нощи.

More Beauty News