Следва

Сребърни сенки, малко пудра и си като Кейт Мос през 90-те. Eдно лятно вдъхновение в грима

За едно бързо... освежаване в Експресна станция за маникюр. Да, има такова нещо

След като през пролетта „Маникюр Импрес” въведе бързата услуга като задължителна за всички, за които добрата...

Nails преди 13 години

Експресен маникюр? Ако още не си  имала шанса да бъдете въвлечена в най-новата мания на столичани, то сега вече е неизбежно.

След като през пролетта „Маникюр Импрес” въведе бързата услуга като задължителна за всички, за които добрата визия е важна, през юли от компанията отправят ново предизвикателство.

Станциите за експресно поддържане на красиви ръце и нокти в София стават две. Освен в Sofia City Centre възможност да се възползват от модерната услуга, ще имат вече и посетителите на Mall of Sofia.

Ако имаш нужда от смяна на цвета на лака, защото днес си в синьо или дрес кодът на партито довечера е червен, а ноктите ти не отговарят на цвета на роклята ти... или пък просто предпочиташ да си различна...

В обедната почивка или докато пазаруваш, консултантите на “Маникюр Импрес”, които разчитат най-новите продукти на CND и OPI, ще се погрижат за теб.

Без предварително записване и уговорки, без досадно препускане и безцелно чакане, всеки би могъл да се погрижи за своите нокти, да промени цвета или формата им.

Следвайки последните тенденции в света на професионалната грижа за нокти маникюристите от експресната станцията за маникюр ще разкрасят ръцете ви за минути. Докато избирате рокля за партито довечера или пазарувате продукти за семейната вечеря, можете да постигнете безупречен вид на ноктите си, спестявайки време и пари.

За периода 1 юли-1 август „Маникюр Импрес” предоставя двумесечни клиентски карти с 10% намаление на услугите в станциите за маникюр.

Официалното откриване на втората станция за експресен маникюр „Маникюр Импрес” в Mall Sofia е на 17 юли от 12:00 часа, партер.

Тичай за едно бързо експресно освежаване!


 

More Nails