Следва

Ах, тази Стела!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Преди няколко дни завърши седмицата на модата в Амстердам. Бяхме изключително впечатлени...

All fashion преди 13 години

1. Iris van Herpen на Амстердамската седмица на модата

Преди няколко дни завърши седмицата на модата в Амстердам.

Бяхме изключително впечатлени от колекцията пролет-лято 2011 на дизайнерката Iris van Herpen, която показа само част от колекцията си „Кристализация”.

Цялата колекция е вдъхновена от водата и преминаването и в различните агрегатни състояния и ще бъде напълно представена през есента на седмицата на модата в Лондон.

2. ShowStudio за Celine A/W 2010



Английското ShowStudio засне кратък филм за зимната колекция на Phoebe Philo за Celine.

Видеото е вдъхновено изцяло от минималистичния перфекционизъм на марката и предава по прекрасен и артистичен начин внушението на дрехите в приглушена и почти лишена от цветност обстановка.

Режисьор на лентата е Ruth Hogben, а стилист Katie Shillingford.

Цялото видео можеш да видиш тук.

3. Нов мъжки парфюм от Chanel



След 6 години без нито един нов аромат за мъже, модната марка обяви, че този август ще представи новата си линия мъжки парфюми “Bleu de Chanel”.

Рекламният клип е заснет от Мартин Скорсезе и е с участието на френския актьор Gaspard Ulliel и моделът Ingrid Schram. С нетърпение очакваме есента, за да му се насладим.

4. Таня Илиева за Elle UK



Таня неоспоримо е едно от най-красивите български момичета и най-успешният ни модел. След ревютата за висша мода в Париж сега я виждаме на страниците на английския  Elle в рубриката „Style for less”, заснета не от кой да е, а от самата Garance Dore по парижките улици.

Какво по-хубаво от това?

5. Корицата на италианското издание D La Repubblica

Определено ретро вълната е изключително силно застъпена в зимните колекции, затова много харесахме корицата на италианското модно и лайфстайл издание D La Repubblica, за която позира Charon Cooijmans, снимана от Andrew Yee.

Харесахме ретро излъчването, плетения блузон, кожата...всичко.

Абсолютна красота, която много ни напомни на старите красиви кадри от първата българска следа в модната публицистика – сп. Лада и на кориците на сп. Burda отреди 20 години. 
 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 26 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.