Следва

Beauty Essence - Мис България 2010 Ромина Андонова

Сребърни сенки, малко пудра и си като Кейт Мос през 90-те. Eдно лятно вдъхновение в грима

Топлите дни сякаш отново се връщат и това е добър знак да преразгледаме летните си гримове...

Celebrity beauty преди 13 години

Топлите дни сякаш отново се връщат и това е добър знак да преразгледаме летните си гримове.

Какво да бъде в тези жеги е въпрос, който те тормози всяка сутрин. Мислиш за глос, но после се разколебаваш - само той не е достатъчен.

Как обаче можеш да изглеждаш шик от глава до пети, без да прекаляваш или да изглежда така, че си пропуснала нещо важно, се учим от най-добрите. От иконите!



Новото ни вдъхновение се нарича, познай, Кейт Мос, която е извадена от архивни снимки през 90-те, когато слабичкото момиче става символ на момчешкия сексапил у дамите.

Затова ги обичаме небрежните костюми, широките джинси и белите тишърти. Затова обичаме късите панталони, обувките тип Оксфорд, както и белите чорапи, които все още не смеем да обуем.

Всичко това обаче, съчетано с кафеникава пудра около очите, слепоочията и бузите, всъщност е една чудесна формула за семпъл, женствен вид в адските жеги.

Този нюанс очертава ъглите на лицето, правейки го по-слабо и същевременно „по-момчешки”.

Добави също лек червеникав цвят, фон дьо тен, червило и спирала в зависимост от тена на кожата ти.

Единствените части на лицето, от които се отклонява този почти едноцветен начин на гримиране са вътрешните ъгълчета на очите.

Ако „момчешкото” излъчване те притеснява, наблегни на леко блещукащи очни сенки в сребърен цвят.

И ето. Имаш една добра идея за летния грим, с малко усилия и много вкус!

За хубави сребърни нюанси потърси в палитрите на Bourjois. Например Smoky Eyes серията.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя