Следва

Явор от Gravity Co в петък вечер

Ние гледаме "Листопад", а Листопад ще гледа нас в "Стъклен дом"

FOX Турция е телевизията, която ще излъчва поредицата всяка неделя от 23:00 ч. Турската аудитория ще следи първия...

Events преди 13 години

От 25 юли, неделя, турските зрители също ще гледат хитовия български сериал «Стъклен дом», продуциран от bTV и изпълнителните продуценти от „Камера”.

FOX Турция е телевизията, която ще излъчва поредицата всяка неделя от 23:00 ч. Турската аудитория ще следи първия сезон, излъчен до момента в България.

Сериалът е дублиран на турски език, а заглавието остава на английски - „The Glass House”, и няма да бъде превеждано.

„Стъклен дом” задържа трайно вниманието на българските зрители през целия пролетен сезон и се превърна в едно от най-успешните и най-коментирани телевизионни събития, а актьорите и героите в сериала - в едни от най-обичаните лица.

От 18 юли, всяка неделя, от 13:00 ч. bTV излъчва повторение на поредицата.



От 26 юли, след едномесечна ваканция, актьорите и екипът се завръщат за снимките на новия сезон, който ще стартира през есента. От екипа обещават много драматичен нов сезон, изпълнен със сблъсъци и обрати. 
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?