Следва

Красива като водата - Радина Кърджилова гола. Почти.

Beauty Essence - Мис България 2010 Ромина Андонова

Ако има някой, който трябва да знае всички тайни на красотата, то това трябва да е именно една кралица на красотата, със сертификат по възможност за повече достоверност.

Celebrity beauty преди 13 години

Ако има някой, който трябва да знае всички тайни на красотата, то това трябва да е именно една кралица на красотата, със сертификат по възможност за повече достоверност.

Ето това ни отведе при Мис България 2010 Ромина Андонова. Имаме титла за доказателство и то актуална - от последната година. В подкрепа на това ще добавим, че новата Мис е също толкова прекрасна на живо почти без грим.

Вярно е, че това, което природата е създала, не можеш да направиш с продукти, но ето ти няколко тайни от кралските среди.

Сутрин започвам с...

... парченце шоколад или бонбонче, това ми е навик. Иначе със студен душ за събуждане и обичайните неща, като сресването на косата. Дори разтягането пак влияе на външния вид и няколко упражнения също са полезни.

Първото нещо, което слагам върху лицето си...
Използвам тонизираща вода, която едновременно отгримира и тонизира лицето.

А последното...
... Ако ми се налага да излизам лек фон дьо тен и руж, така че руж е последното нещо.

Очите подчертавам с...
... с черен молив, така и не се научих да използвам очна линия. Знам, че има по-голяма плътност, но пък зависи и от молива. Използвам молив, който е с по-голяма плътност, но не прекалявам с него. Честно казано предпочитам, когато имам една добра основа, да не слагам молив, а най-много спирала.

Върху устните си...
... винаги имам гланц, но не от тези с натрапчив цвят, просто да има блясък.

В чантата ми през лятото има...
... Ако знаете, ще се изплашите. Аз обичам да ходя с много големи чанти и независимо дали е лято или зима, в нея има всичко. Точно този тонизиращ дегримьор, кремове, несесер с гримове, бодилосиони, лак за коса, нося си дори малка преса за коса.

Ухая на...?
... В момента на Euphoria на Calvin Klein.

Цветът на ноктите ми през лятото?
... Френски.

Никога не излизам от вкъщи без...
... лосион за тяло.

Когато искам промяна?
... Променям косата си, но не съм от този тип хора, които го правят драстично. Променям дължината или прическата, но не и цвета. Единственото нещо, което съм правила с него е изравняване с безамонячна боя, която едновременно подсилва косъма.

Най-драстичната промяна, която съм правила с външния си вид...
... е да си сложа лещи. Когато търся промяна обичам да си сменям цвета на очите.

Разбрах, че съм красива, когато...
... ме избраха за Мис България.

В салона за красота...
... понякога прекарвам по един ден и това е понеделник, за да ми е свободна цялата седмица след това. Обичам да посещавам салони, в които маникюра и фризьора, и козметика, и всичко е на едно, за да мога целия ден да не се разкарвам напред-назад.



Какво никога не трябва да прави една жена с външния си вид?
... Да прекалява във всяко едно отношение – прически, грим или подчертаване на чертите, които мисли за хубави. По-скоро трябва да бъде естествена и да се чувства добре. Всъщност, най-важното е да се чувства добре, така че ако и е добре, когато е прекалила, няма лошо.

Започнах да се грижа усилено за външния си вид, когато...
... Ами аз винаги съм гледала от майка ми. Тази жена, дори сега постоянно ходи на фитнес и аеробика. Тя ме запали и от 15 годишна възраст постоянно ходя на фитнес и на балет, и волейбол, и какви ли не спортове. Изобщо всичко, което трябва една жена да прави, тя го прави и аз много гледах от нея.

Спортувам...
... Да, но напоследък не ми остава много време, за което се извинявам на себе си. Дори сега мисля след разговора ни да си хвана сакчето и да отида на фитнес. Преди спортувах всеки ден – понеделник, вторник, сряда и четвъртък ходех на фитнес, петък и събота – на модерен балет. Спортът определено води до пристрастяване.

Чувствам се най-красива в...
... В анцуг (смее се). Предпочитам да ми е удобно, затова избирам по-свободни дрехи. Естествено ги подбирам според случая.

Промяната в стила ми след конкурса и титлата Мис България...
... Нося повече рокли, токчета, чувствам се по-женствена.

Преди да си легна вечер...
... се къпя. Задължително след всяко къпане се намазвам с бодилосион, почиствам си лицето, слагам си околоочен крем, крем за лице и си връзвам косата.

И най-важното за добрия ми външен вид си остава...
... Държа повече на естественото ми излъчване и за мен това е най-важно.
 

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя