Следва

Да или Не. Ниският ток през есента

Коя е звездата на България

Кои са 150-те най-големи звезди у нас и как да ги редуцираме, за да стигнат до сакралното за подобни световни класации число 50. Това ще открием точно след 2 месеца...

All fashion преди 13 години

Кои са 150-те най-големи звезди у нас и как да ги редуцираме, за да стигнат до сакралното за подобни световни класации число 50. Това ще открием точно след 2 месеца чрез инициативата на View Sofia във Facebook - Коя е звезда в България.

Избрахме 150-те най-популярни живи личности в България. Дали всички от тях обаче заслужават да се нарекат звезди, ще решим заедно. В следващите два месеца българите в социалната мрежа Фейсбук ще имат времето и предизвикателството да гласуват за хората, които според тях имат, трябва да имат или ще имат в много скоро време статут на истински европейски звезди.

Регламента е прост и точен. Избрахме Facebook, защото се оказа най-достъпната платформа за комуникация не само с нашите читатели, но с огромен процент българи. На страницата на Коя е звездата на България всеки може да влезе и да гласува за своята любима популярна личност чрез бутона ХАРЕСВА МИ/LIKE под снимката му в албума. След месец от 150-те ще отпадна 50, а след два месеца на 20 септември ще получим и финалния топ 50 на най-заслужилите родни звезди според българите.

Кой, ако не Азис, Цонко Цонев, Лили Иванова и Бойко Борисов и още 146-те праведливо избрани български известни лица, би трябвало да заслужи честта да влезе в стотицата, а после и в окончателната, почетна и меродавна заради твоето мнение класация, решаваме заедно от днес до 20-ти септември ето тук.

Успех в гласуването, достойните са много, без да са всички, хайде да ги
отсеем!
 

More All fashion