Следва

Trend Report: Аксесоари стари колкото света

Да или Не. Ниският ток през есента

Нещо средно между елегантните flatt обувки и секси високия ток, между Карла Бруни и Виктория Бекъм, между 60-те и...

All fashion преди 13 години

Нещо средно между елегантните flatt обувки и секси високия ток, между Карла Бруни и Виктория Бекъм, между 60-те и 90-те, между практичното и красивото.

Въпреки че повечето модни критици, изявени блогъри и експерти включват обувките с малко ниско токче в тенденциите, които трябва да избягваме да носим през есента, ние обаче сме склонни да ги приемем, дори и да ги заобичаме.

Опасностите, за които чуждестранните критици предупреждават, е в най-лошия им вариант да изглеждаш като Барбара Буш (а това хич не е добре), но ние казваме, че може да не е така, ако знаеш как да ги носиш.

Защо ли!? Защото сме ги пробвали, защото са удобни и защото стоят прелестно с пола до коляно, ни по-дълга, ни по къса, или прав и тесен панталон до глезена.


Giambattista Valli, Prada

Защото ни харесва как стоят в есенните колекциии на Stella Mccartney, Giambattista Valli и Prada и вярваме, че ниският ток ще бъде новият символ на женствнеността.

И все пак, ако се абстрахираш от всички положителни и отрицателни качества на ниския ток, ще стои ли на чело на твоя есенен списък, който не след дълго ще е на дневен ред, или по-скоро ще заложиш пак на високата топка – платформи с ултра висок ток!?

E, да или не казваш ти на есенния тренд?



И ако си ЗА с двете ръце, сме ти подготвили подобни в нашата Vintage секция на ViewSofia Shop.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.