Следва

Луксозният дом на Maison Francis Kurkdjian. Парфюмите, които имат своя философия

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Това доказаха последните снимки на т.нар. plus-size модел Кристал Рен с тишърти за Fashion for Passion. Моделът е известна с това, че не е слаба, а в кампанията е достигнала стандартните размери за индустрията...

All fashion преди 13 години

За да свалиш няколко рамера не ти трябват диети и спорт, стигат няколко клика на мишката

Това доказаха последните снимки на т.нар. plus-size модел Кристал Рен с тишърти за Fashion for Passion. Моделът е известна с това, че не е слаба, а в кампанията е достигнала стандартните размери за индустрията.

Това събуди много спекулации за бързата промяна в теглото й, но тя опроверга слуховете. Според фотографа на снимките Николас Роуцен тя изглежда по-слаба, защото снимките са направени от висок ъгъл с по-широки лещи. „Обработих я… Не съм направил нищо, което да не правя с всеки. Все пак ми плащат, за да правя така, че жените да изглеждат красиви.”

Въпреки че модната индустрия от месеци се старае да приобщи пълните модели, очевидно не всички са готови за това. Дано нещата се подобрят след време.

Транссексуалният модел на Givenchy позира без дрехи за френския Vogue



Riccardo Tisci избра асистента си Леа Т. за един от моделите в есенната си рекламна кампания. От десетте лица в нея френския Vogue избра да промотира именно Леа Т. с гол портрет в следващият им брой идния месец, което доста ни смути.

Може да звучи тесногръдо, но не разбираме какво общо имат половите органи на Леа с модата и още повече с Vogue.

Рекламната кампания на Jean Paul Gaultier есен-зима 2010 много, ама наистина много напомня тази на Miu Miu пролет-лято 2010

Jean Paul Gaultier FW 2010


Miu Miu SS/2010

Ах, как си приличат. Позите, погледите, дори обувките са почти еднакви. Първата кампания на Jean Paul Gaultier е дело на Inez & Vinoodh, а втората на Miu Miu e снимана от Mert & Marcus. Ето, дори фотографите са по двама...

Да приличаш на вампир е модерно!



Не само продуктите за изсветляване на кожата стават все по-популярни, но в Индия измислили и приложение за Facebook, което изсветлява снимка ти, така че да приличаш на вампир. Приложението има за цел да промотира серия продукти за мъже на компанията Vaseline. Най-лошото е, че се оказва, че повечето от тях крият много рискове за кожата.
 
Коса като дъгата



Очевидно този сезон всички стилисти са взели под прицеп косата, правейки си всякакви почти извращения с нея. Този път ще ти обърнем внимание на цветовете, които бягат далече от естествените.

Наистина не ни харесва коса в розово и още по-малко в зелено.
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.