Следва

Васко Найденов, Глория Петкова и Сашо Морфов мерят сили в инициатива, която ще определи 50-те звезди на България

Еклектично лято: Prints

Миналата седмица се размечтахме в еклектични комбинации с дрехи, вдъхновени от фестивалната мода, днес пък го караме по-градско и някак...вечерно...

Shopping преди 13 години

Миналата седмица се размечтахме в еклектични комбинации с дрехи, вдъхновени от фестивалната мода, днес пък го караме по-градско и някак по-...вечерно.

Спомнихме си за моментите, в които се прибираме рано-рано сутрин след парти и се питаме "Какво стана, нали беше лято, защо е хладно? " Ами, да, но понякога просто ти се налага да си вземеш и сако, за всеки случай.

И понеже комбинацията е еклектична, смеси няклолко стила.

Ние много харесваме всевъзможните принтове в летния гардероб, а както сигурно знаеш, съчетаването на различни принтове отгоре-додолу в тоалета ти е топ тенденция според Resort колекциите за следващото лято.

Затова съчетаваме две подобни по експресивност и общо цветоусещане, но различни по текстура неща - в нашия случай дълга риза и шорти - принтирани.

Преди говорехме за идеалното сако. В този смесващ идеи и вдъхновения случай, избрахме сакото да е кожено, в много мек и ненатрапчив nude тон - като един официален акцент на ежедневната комбинация.

На всичко това добавяш и едни удобни кецове. Ако нямаш подобни на цвета на сакото, пробвай с бели или в какъвто цвят решиш.
 
И...еклектиката е ясна.

Сако Apart Fashion от Mall of Sofia от 675 на 338лв.
Топ Fornarina от Hot Spot от 179 на 99 лв.
Къси панталони Stefanel от 229 на 114,50лв.
Кецове Mango 29,99лв.

More Shopping