Следва

Добре, Дами! Коя от вас има нужда от спешно освежаване за лятната отпуска

Спечели Acqua Di Gioia - новият аромат на Giorgio Armani

Джорджо Армани възхвалява радостта на сетивата с нов аромат, който главозамайващо гали кожата: ACQUA DI GIOIA.

Celebrity beauty преди 13 години

Джорджо Армани възхвалява радостта на сетивата с нов аромат, който главозамайващо гали кожата: ACQUA DI GIOIA.

Очарователен свеж полъх се усеща още с първите нотки, които носят омайващ аромат на мента и италиански лимон, наричан Limone Primo Fiore Femminello. Това са първите цветове на лимоновите дръвчета, откъснати през пролетта в Калаброя.

Тази емоция се трансформира в акватичен ренесанс с деликатна, кристално чиста следа от нотки на воден жасмин, която придава на аромата уникалност и изисканост.

Базовите нотки на ACQUA DI GIOIA носят типичния за природата воден аромат, revealed by luscious LMR. Нотки на кедрова сърцевина, поръсена с кафява захар и лабандум завършват уникалната композиция с лек животински акцент.

Джорджо Армани създава флакона с извити линии, вдъхновени от формите на природата, така че да комбинира асоциации с морските вълни и женското тяло в уникална, транспарентна стъклена форма.

Този изчистен, органичен дизайн е модерно въплъщение на естетичната елегантност на Джорджо Армани, но и намек за вечната, автентична женственост, която го вдъхновява.

Смарагдово зелена капка още веднъж напомня за морска вълна, която се разбива в стъклото, оставяйки своя отпечатък върху флакона.

Минимилистичната зелена опаковка е покрита с перлен блясък, подсказващ ни за натуралистичния, искрящ дух на аромата, който може да бъде твой само срещу един имайл.

Включи се в нашият мейлинг лист, като ни изпратиш трите си имена, телефон и имейл адрес на редакционния [email protected]

След две седмици един от всички изпратили контактите си ще получи ACQUA DI GIOIA като подарък от нас.
 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи