Следва

Новата колекция на Stella McCartney за Adidas e готова и, разбира се, е прекрасна

Безплатен едногодишен шопинг може да спечелиш, докато пазаруваш в The Mall! Вярно е!

Вълнуваща възможност да пазаруваш една година безплатно в THE MALL те чака до 10 септември! Звучи твърде...

Shopping преди 13 години

Вълнуваща възможност да пазаруваш една година безплатно в THE MALL те чака до 10 септември! Звучи твърде хубаво, за да е истина, но всъщност е съвсем възможно.

THE MALL кампанията 'Познай кой ще пазарува безплатно цяла година', която ще продължи до 10 септември и ще даде уникалната възможност на 20 клиенти да пазаруват безплатно за период от една година.

В този период всички посетители на THE MALLще имат реалния шанс да спечелят награда в размер на 150 лева безплатни покупки на месец за период от една година.

Всеки, който направи покупки в размер на поне 30 лева за един ден, ще участва в надпреварата, чиито победители ще бъдат изтеглени с жребии след 10 септември. Ако имаш какво да попълваш в куфара за отпуската, няма какво да му мислиш - действай на сигурно и с възможност да спечелиш и награда!

Интернет маниаците, които попълват анкетата на страницата на THE MALL във Facebook, също получават правото да се надпреварват за тазгодишните летни награди на най-големия търговски център в България.

Знаеш къде е The Mall, така че действай!




 

More Shopping