Следва

Попай, разбира се, че кой друг

Новата колекция на Stella McCartney за Adidas e готова и, разбира се, е прекрасна

По снимките ни става пределно ясно, че готините материи, които са направени специално, за да издържат на...

All fashion преди 13 години

Както преди няколко дни ViewSofia ти подсказа британската модна дизайнерка Стела Макартни ще работи отново за Adidas в създаването на екипите на олимпийския отбор за Олимпиадата в Лондон 2012.

Е, да, но тогава все още не бяхме виждали дрехите. А сега те са вече факт. Грандиозeн при това!

По снимките ни става пределно ясно, че готините материи, които са направени специално, за да издържат на всякакви атмосферни и други условия, са твърде шик, за да бъдат просто спортна олимпийска линия.

Виждаме типичните за Stella McCartney минималистични кройки, женствени от началото до края на всеки шев, и достойни дрехи за градски разходки, дори и парти вид.

Колекцията малко напомня на тази, която Стела представи за нейната марка за есента на 2010-та, където видяхме същите трикотажни панталони и блузи, каквито виждаме тук.

"Направила съм дрехите така, за да изглеждат добре. Важно е за хората, които ще се представят в тях, важно е за публиката, за телевизията. Искам да се чувстват удобно в тях и в същото време модерни и готини, казва Стела за култовата си линия.

Най-скъпата дреха от спортната линия не надвишава $220, което не е малко, но не е и много, ако искаш да изглеждаш като Дафне Гинес, която носила тишърт и клин Rick Owens на фитнес тренировките си.
 

More All fashion