Тайните за съблазняване на Мария

Всяка жена е като една голяма плетеница от тайни. Хиляди, милиони понякога. И да се опиташ да я разплетеш и разучиш може да се определи като пълна лудост, а да твърдиш, че я познаваш си е глупост отвсякъде...

Всяка жена е като една голяма плетеница от тайни. Хиляди, милиони понякога. И да се опиташ да я разплетеш и разучиш може да се определи като пълна лудост, а да твърдиш, че я познаваш, си е глупост отвсякъде.

По този повод се срещнахме с Мария. Като една от най-сексапилните жени, които познаваме, се опитахме да изкопчим от нея няколко тайни трика за съблазняване.

Коментари: 5

D
desita (2010/09/18 / 00:56)
Ах како Марооо,с тези ти уста може само да уплашиш някой мъж,но не й да го съблазниш,освен ако не е слепец или мъртво пиян...А без грим и екстейшън сигурно си като плешиво гномче.
F
fashion (2010/07/28 / 15:02)
Направих грешка да прочета интервюто. Сега се чувствам по-тъп.
M
Mishel (2010/07/28 / 11:09)
Това е сбърканото в БГ, селянките-чалгаджийки ще ни дават съвети за стил, а от тях лъха единствено пошлост, колкото и пари да похарчат за дрехи и бижута.....Тук става като дир.бг и други масови и посредствени сайтове...опомнете се...
A
antonia (2010/07/28 / 09:42)
напълно подкрепям мнението на amnesiac!Вие я изкарахте и моден познавач и красавица,каквато не е!Преди няколко дни я видях в един ресторант,гледката беше покъртителна,повярвайте!
A
amnesiac (2010/07/28 / 00:14)
Първото и последно нещо което забелязвам са едни огромни джуки,и нищо друго!Моля ви не пишете повече матеряли за чалгаджиики!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.