Следва

Мис инфарктен чар: Андреа, способна да смути и микрофон

Тайните за съблазняване на Мария

Всяка жена е като една голяма плетеница от тайни. Хиляди, милиони понякога. И да се опиташ да я разплетеш и разучиш може да се определи като пълна лудост, а да твърдиш, че я познаваш си е глупост отвсякъде...

Лица преди 13 години

Всяка жена е като една голяма плетеница от тайни. Хиляди, милиони понякога. И да се опиташ да я разплетеш и разучиш може да се определи като пълна лудост, а да твърдиш, че я познаваш, си е глупост отвсякъде.

По този повод се срещнахме с Мария. Като една от най-сексапилните жени, които познаваме, се опитахме да изкопчим от нея няколко тайни трика за съблазняване.

Пречупихме ги през бижутата, понеже поп фолк певицата е известна със страстта си към тях. Така получихме няколко изпитани формули.

VS: Кое е първото нещо, което забелязва мъжът?
M: Колкото и да противоречи на нашата тема, това не е бижуто - то задържа интереса и създава мнение за класа и стил. Според мен първото нещо, което гледа всеки един мъж, това е лицето на една жена. След това е тялото, след това е начинът, по който е облечена и накрая интелект и т.н.

VS: А кои са първите три неща, които ти забелязваш в един мъж?
M: Мога да говоря конкретно за моя, защото чуждите не ги оглеждам. Първото нещо, което забелязах в него, беше усмивката му, след това ръцете и винаги гледам дали обувките са чисти.

VS: Бяха ли чисти?
M: 
Да, бяха.

VS: Какви подаръци предпочита да прави мъжът?
M: 
Тук вече си идваме на темата. Повечето мъже според мен, както и моят, предпочитат бижута за подаръци. Трябва да кажа, че това не важи само за мъжете, но и за жените, съдейки по себе си. Бижуто е един вечен спомен, нещо, което носиш с години наред, затова винаги се спирам на него, когато предстои даден повод.

VS: Какво никога не би сложила върху себе си?
M: 
Ами аз доста експериментирам, така че едва ли има нещо, което не бих сложила. Не бих облякла дреха, която ми стои зле, иначе от гледна точка на бижутата аз обожавам бижута, имам всякакви. Това е нещото, с което обикновено впечатлявам всички. Обичам много ексцентричните такива и много на брой, да съм се накичила здраво. Мисля, че колкото и семпъл да бъде един тоалет, когато сложиш подходящите бижута, дори и да са много на брой, той става различен и супер интересен за всички.

VS: Какво си купи последно?
M:
Последно си взех от Италия от кръстчетата, които са много характерни за тази част от света. Такива съм си купувала сигурно стотици и когато се върна, винаги ги подарявам на някого. Те са много интересни, подхождат на всякакви дрехи – спортни, официални. Трябва да ти кажа, че може би единствено по време на фитнес не нося бижута, защото ми пречат и когато спя, естествено.

Иначе винаги съм с нещичко – пъстри, всякакви и много на брой. Ето защо за последната си фотосесия избрах бижутата на Phantasya, защото те са много големи като модели, като камъни, изключително различни, с истински камък , който придава специфичен блясък. Аз, ако са камъни, обичам да бъдат или Swarovski, или истински диаманти, защото, ако са обикновени, нито блестят, нито нищо. Стоят по съвсем различен начин. Затова ги избрах не само за фотосесията, но и за последните ми изяви, защото имат много интересни неща, които много лесно се съчетават – обици, пръстени, гердани, гривни и т.н.

VS: Кое е най-сексапилното бижу?
M:
 Най-сексапилното бижу според мен отива изключително много на голи рамене, които знам, че със сигурност предизвикват мъжкото внимание и повдигат мъжкия адреналин и тонус. Това са камъните за уши, които са само с винтче отзад, заедно със супер тъничко синджирче, което е с камъче в центъра. Това бижу възбужда интереса, а и аз много обичам тоалети с голи рамене.

VS: Каза, че обичаш да има много, а кога става прекалено?
M:
 Прекалено става, когато използваме безразборно цветове, не само на камъни, а примерно обиците да са в сребро, гривната в злато, часовникът да бъде от гума или нещо друго, тогава вече е прекалено. Когато бижутата са с един и същ цвят камъни и метал, тогава вече колкото и да сложиш, няма как да прекалиш.

Всичко това трябва да е съчетано и с нашия тоалет. Когато той е много семпъл, той носи и три килограма бижута, но ако е ексцентричен, тогава не бива да прекаляваме, за да не превърнем ефекта в дефект.

VS: Сама ли работиш върху външния си вид?
M:
 Да, винаги сама и никога не се доверявам на стилисти, защото така ще избягам от собственото си аз и ще предам моя стил.

VS: На какви тенденции ще наблегнеш това лято?
M: 
Това лято, конкретно за турнето на Пайнер, ще бъда изключително различна, така не съм се появявала. Тъй като вече от много години съм на сцената, не вярвах да намеря нещо, което да не съм правила, но ето, че намерих такова. Затова генералната ми идея беше да бъда много различна и мисля, че ще го постигна. Наблегнала съм на модните тенденции. Ще бъда с много къси гащета в актуалните за лятото цветове, но няма да издавам повече.

VS: Диаманти или екскурзия?
M: 
Със сигурност екскурзия, защото онова, което човек може да види с очите си, нищо друго не може да му го даде. Пътуванията са ми невероятна страст. Единствено преди тях е Марая.

VS: Как пазаруваш?
M:
 Аз винаги имам цялостна концепция, винаги съм с конкретна цел. Едно време бях като невидяла, защото възможностите ми бяха по-малки. Когато имах някой лев, пазарувах безцелно. Но вече гардеробът ми е доста голям и сега пазарувам единствено и само с конкретна цел и конкретно виждане по въпроса как точно бих искала да изглеждам.

VS: Как се промени стилът ти след раждането?
M: 
Ами, сега изглеждам доста по-добре от годините, в които бях девойка. Промених се, вече показвам тялото си без да се притеснявам, защото тренирам усилено за него и мисля, че гледката е добра.

Ако въпросът е дали бих се съблякла гола, отговорът е "Не", освен ако не ми предложат цифра, която да не мога да откажа, но не мисля, че това е по възможностите на българския пазар.

VS: Кой е най-скъпият подарък, който си получавала?
M:
 Най-скъпият ми подарък е от Господ и това е Марая. Доста съм се борила за нея и моментът, в който тя се появи на бял свят, беше любов от пръв поглед. Тя е най-скъпият ми подарък, най-голямата ми награда и гордост. Нищо до сега не може да се сравнява с нея.

VS: Как те прелъсти Митко?
M: 
Ами може би с това, че не беше като останалите мъже, които като ме видеха и се държаха неестествено. Беше много уравновесен, държеше се много спокойно и така възбуди интереса ми към себе си.

VS: А какви са твоите тайни за съблазняване?
M:
 Ами имам си тези чисто женски номера – секси бельо, секси без бельо, просто по обувки, тона, с който говоря, погледа, който използвам, просто по бижута. Тонусът, усмивката, доброто настроение дори.

магазини Phantasya: The Mall: партер, магазин Phantasya – тел: 0888 12 06 12
Mall of Sofia: ет. 1 щанд-бутик Phantasya – тел: 0888 11 06 11
Corner: Летище София, Терминал 2, Заминаващи






 

More Лица