Следва

Понеделник a ла Marc

Анна Дело Русо в страната на Twitter

Вчера засякохме Анна Дело Русо в Twitter в профила на онлайн бутика YOOX.com.

Fashion преди 13 години

Вчера засякохме Анна Дело Русо в Twitter в профила на онлайн бутика YOOX.com.

Анна е редактор във Vogue Италия и консултат за Vogue Япония. Тя е любим модел на стрийт стайл фотографите, никога не повтаря аутфит и е истинска модна икона.

Известна е със страстта си към обувките. Говори се, че има около 4000 чифта. Тя лично казва: "Мога да облека рокля Zara, но не бих обула евтини обувки."

Ето какво още научихме от нея?

Топ цитат: Модата е муза, трябва да я прелъстиш.

За ваканция: Oпределено бански от две части, но не комбинирай различни неща, като долнище с леопардов принт и горнище на цветя, например.

Най-доброто място за един дизайнер
: Пекин, Китай, защото имаш на разположение огромен развиващ се пазар, без конкуренция, но с огромна публика. Ако имаш нещо за казване, именно там ще го чуят

Японските дизайнери: Прекланям се пред Рей Кавакубо, както и чираците й Tao ,Ganryu and Sacai. Последният ми любим е DRESS 33, но обичам и всички евтини марки в Шибуя 109. Там копират тенденциите и ги превеждат на местен език.

Модната икона: Карин Ройтфелд. Забавляваме с интригуващите се маниери и невероятния начин, по който се облича.

На среща:
Ако ще излизаш с мъж, забрави за модата. Трябва да си просто красива, почти гола.

Мъжът: Перфектният мъж е anti-fashion. Мъжкият стил е вечен, разкошен и с леки вариации в детайлите.

Рискът: Много пъти съм рискувала да загубя работата си заради начина, по който се обличам. Но обичам новите предизвикателства и цели. Обичам да се впускам в нови преживявания, но по-скоро кротко и отдадено.

За да си част модата: Винаги бъди любопитен, развивай се, остави вратата отворена и се съсредоточи. Трудно е, но си заслужава!

Ако не беше модата:
Като малка исках да съм продавачка в голям универсален магазин. Обичам да разбирам жените и да ги обличам.

Първата вещ с етикет:
Комплект от Fendi: чанта, портмоне, ключодържател, шалче и чадър. Бях на 12 и живеех в град, където никога не валеше. Затова хората все ме питаха: защо си взела чадър? Аз отговарях: той е част от аутфита ми!

Никога не бих: Няма да облека безформена, увиснала пижама.

Блоговете: Старая се да чета всички модни блогове, до колкото мога. Любимите ми са Jak&Jil, The Sartorialist, Garance Doré, BryanBoy, Chic Muse, Shelby, All The Pretty Birds, Purple Diary, Self Service Blog, Style Rookie, The Love Magazine, Swide , The New Yooxer и Scala Regia.

More Fashion