Следва

Последните готини блога, които не пропускаме да посетим. Препоръчваме го и на теб

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Топ моделът на Victoria’s Secret Миранда Кер продължава с модните си изяви. Ето я в току що излязлата кампания на Jil Sander...

All fashion преди 13 години

Миранда Кер за Jil Sander

Топ моделът на Victoria’s Secret Миранда Кер продължава с модните си изяви. Ето я в току-що излязлата кампания на Jil Sander, заснета от дуото фотограф и стилист Willy Vanderperre и Olivier Rizzo, които отново се събират, за да създадат малко вълшебство.

Съпругата на Орландо Блум е включена и в рекламната кампания на Prada за есен 2010, както и е на настоящата корица на i-D. Миналта седмица я видяхме и в зашеметяваща сесия за Numero. Къде ли ще бъде днес?

Чаят отново ще е на мода



Това ще се случи, след като Лейди Гага най-накрая подпише довор за реклама с една от компаниите, които се надпреварват за лицето й на кутийките си чай. Очевидно най-странният аксесоар в аутфитите й – чашката за чай – най-накрая ще намери логичното си приложение.

Засега в борбата водят Twinings, които дори биха създали нов вкус в нейна чест, а и предлагат няколко милиона паунда в замяна.

Гага ще направи чая готин отново. Ура!

Септемврийският Vogue ще е най-обемният досега



Последната година всички списания драстично „отслабнаха”. Те не просто бяха с по-малко страници, а като болни от икономическа анорексия.

Есента това ще се промени, септемврийските броеве пак са „дебели”, като най-дебел ще е Vogue с 532 рекламни страници, което е с 25% повече от миналата година.

Настрой си пръстите още от сега. Ще пада разгръщане. Не два, а три пъти Ура!

4 неща, които научихме от Даян фон Фюрстенберг



Миналата седмица дизайнерът Даян фон Фюрстенберг участва заедно с Норма Камали, Прабал Гурунг и Ферн Малис в TimesTalk. Ето няколко мъдри неща, които ще запомним от нея.

1. Леопардовият принт винаги ще бъде стилен. Той е вечен, бил е модерен през 30-те, 40-те, 50-те, 60-те, 70-те – всички декади. Защо? Защото няма нищо по-красиво от леопарда и начина, по който принта се движи по кожата нагоре надолу.
2. Модата ще съществува с и без дизайнерите.
3. Скоро всичко ще се произвежда за Китай. Както сега те произвеждат всичко, скоро те ще купуват всичко.
4. Не ти е необходима някаква характерна визия, за да оцелееш в индустрията. Просто правиш това, което можеш, по най-добрият начин, на който си способен, След това го пускаш на пазара и хората или ще го купят, или ще го обикнат, или няма.

Марион Котияр за сп. Interview



Френската актриса Марион Котияр и лице на Dior е звездата във фотосесията на списание Interview за месец Август. Снимките са дело Mikael Jansson и направо те оставят без дъх.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.