Следва

Едно сако винаги е нужно в ден като днешния

Последните готини блога, които не пропускаме да посетим. Препоръчваме го и на теб

Запознай се с Натали. Ние я наричаме новият моден All Star, а блогърството е...

All fashion преди 13 години

Колкото и да обичаме Тави, Сузи и Bryan Boy, модната блогосфера се разширява със страшна сила – най-новите таланти, които са превзели екраните ни имат тренирано око и чувство за хумор в изобилие.

За да си в крак с най-новото от модното интернет пространство, ще те запознаем с пет изгряващи звезди, чиито блогове могат скоро да се превърнат в първата ти спирка в търсенето на модни новини и стилно вдъхновение.

Натали Суарез от Off Duty
http://natalieoffduty.blogspot.com/

Запознай се с Натали. Ние я наричаме новият моден All Star, а блогърството е само едно от многото й хобита и занимания. Когато не се разхожда по модния подиум или не забива на своята китара, тази мацка от западния бряг изразява своята любов към модата чрез своя личен стил и интелигентни модни размишления.

Кристина Карадона от Trop Rouge
http://troprouge.blogspot.com/



Кристина е лицето на нюйоркското безстрашие. 22-годишният модел и блогър държи целия моден свят на нокти. С безброй снимки от най-хитовите нюйоркски събития, най-горещите манхатънски заведения и обилна доза незабравим личен стил, г-ца Карадона притежава всички предпоставки да стане новата звезда на блогосклона.

Надя Серуар от Froufrouu
http://www.froufrouu.com/



Тази британска дизайнерка никога не ни разочарова с ежедневните си креативни съчетания, невероятна фотография и страхотни модни находки. Дръж я под око, заслужава си.

Джули Саринана от Sincerely Jules
http://www.sincerelyjules.com/



От известно време тази калифорнийска красавица се превърна в истинско вдъхновение със своя уникален стил, който е смесица между виндидж, глам рок и морски шик.

Анемиек от Mode D’Amour
http://www.modedamour.com/



Това 19-годишно момиче е от Холандия е едно прекрасно откритие. Тя има безупречен нюх към неочаквани цветни комбинации и уникалните по своя вид аксесоари. Не се и съмняваме, че тя ще привлича все повече и повече внимание.
 

More from View Sofia

More All fashion