Следва

Едно сако винаги е нужно в ден като днешния

Последните готини блога, които не пропускаме да посетим. Препоръчваме го и на теб

Запознай се с Натали. Ние я наричаме новият моден All Star, а блогърството е...

All fashion преди 13 години

Колкото и да обичаме Тави, Сузи и Bryan Boy, модната блогосфера се разширява със страшна сила – най-новите таланти, които са превзели екраните ни имат тренирано око и чувство за хумор в изобилие.

За да си в крак с най-новото от модното интернет пространство, ще те запознаем с пет изгряващи звезди, чиито блогове могат скоро да се превърнат в първата ти спирка в търсенето на модни новини и стилно вдъхновение.

Натали Суарез от Off Duty
http://natalieoffduty.blogspot.com/

Запознай се с Натали. Ние я наричаме новият моден All Star, а блогърството е само едно от многото й хобита и занимания. Когато не се разхожда по модния подиум или не забива на своята китара, тази мацка от западния бряг изразява своята любов към модата чрез своя личен стил и интелигентни модни размишления.

Кристина Карадона от Trop Rouge
http://troprouge.blogspot.com/



Кристина е лицето на нюйоркското безстрашие. 22-годишният модел и блогър държи целия моден свят на нокти. С безброй снимки от най-хитовите нюйоркски събития, най-горещите манхатънски заведения и обилна доза незабравим личен стил, г-ца Карадона притежава всички предпоставки да стане новата звезда на блогосклона.

Надя Серуар от Froufrouu
http://www.froufrouu.com/



Тази британска дизайнерка никога не ни разочарова с ежедневните си креативни съчетания, невероятна фотография и страхотни модни находки. Дръж я под око, заслужава си.

Джули Саринана от Sincerely Jules
http://www.sincerelyjules.com/



От известно време тази калифорнийска красавица се превърна в истинско вдъхновение със своя уникален стил, който е смесица между виндидж, глам рок и морски шик.

Анемиек от Mode D’Amour
http://www.modedamour.com/



Това 19-годишно момиче е от Холандия е едно прекрасно откритие. Тя има безупречен нюх към неочаквани цветни комбинации и уникалните по своя вид аксесоари. Не се и съмняваме, че тя ще привлича все повече и повече внимание.
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.