Следва

Секси е, пък дори и в затвора. Линдзи Лоън за GQ

Сандалите на колежката - твоят летен шанс!

Те, сандалите върху краката на колежките ти, ще ти донесат най-прекрасния подарък за една жена - чифт изящни...

All fashion преди 13 години

Нов, фантастично предизвикателен конкурс на нашите страници.
Открий твореца в себе си, извади фотото и снимай, снимай, снимай ... сандалите на колежките си.

Те, сандалите върху краката на колежките ти, ще ти донесат най-прекрасния подарък за една жена - чифт изящни летни обувки от един от най-добрите магазини в София - Shoes 8.
Като тези горе, зависи от номера.

Ние ще ти ги подарим след точно 21 дни или иначе казано 3 седмици, или още - на 16 август.

Ще е точно тогава, за да имаш поне 2 месеца да им се радваш до края на този топъл сезон, преди да ги прибереш в кутията за следващото лято. Моделът е избран така, че да е модерен и удобен дълго и достатъчно, за да му се насладиш напълно.



И така, ти ще ни изпратиш на [email protected] снимка на чифта най-симпатични крака в твоя офис или стая, обути в чифта най-красиви сандали или други летни обувки.

Условието е просто - това, което ни пращаш, трябва да ти харесва на теб и само на теб.

Обоснови се защо в едно изречение. Така и ние и нашите читатели ще се ориентираме в джунглата от вкусове относно обувките за градски условия. Защо харесваме и защо - не определени модели. Или определена конфигурация цвят на сандала - цвят на лака за нокти. Или модел - форма на крака. Или материал на обувката - материал на подметката и т.н. и т.н.

Темата е безкрайна като море, толкова дълбока, толкова коварна, че... ако не смееш да помолиш шефката или колежката, с която от известно време насам трудно се понасяте, което не изключва симпатията ти към сандалите й, да я щракнеш папарашки. Само ти ще знаеш, че е тя, ние ще покажем само целта на тази уникална за БГ-медийната сергия инициатива - чифта летни обувки върху чифта загорели крака. Нищо лично, освен ако не решиш да ни споделиш историята зад кадър.



Давай, чепика е страшен, този, с който ще те наградим. Ако снимката се хареса на екипа на редакцията ни /за протокола 6 дами и 2 господа/, ще я класираме за финала и ще я покажем сред най-добрите 20 попадения, а от тях всички ние чрез гласуване ще изберем най-ефектната!

Летните обувки - страст на токчета! Страст на платформа! Или страст на равно!
Все едно - нищо не е толкова хубаво, колкото чифт нови, модерни, красиви обувки.

И една малка тайна в аванс - веднага след приключването на този конкурс стартира втори, с подобно условие, но с друга награда. Не са обувки, но са от тяхната кръвна група. Повече не казваме!

Успех!

Магазин Shoes 8 на бул. Цариградско шосе, бл. 113 в локалното до хотел Плиска.

Всеки ден без неделя, от 10.00часа до 19.00 часа.

тел. 0899 99 77 22 
 

More All fashion