Следва

Царицата на летните находки е...

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Жизел в милитъри визия. Жизел. Тялото на Жизел. Еми, до тук сме...

All fashion преди 13 години

Жизел Бюндхен за Vogue Корея

Жизел в милитъри визия. Жизел. Тялото на Жизел. Еми, до тук сме.

Тази снимки не ти ли напомнят много на онези клипове на Бийонсе в Youtubе, където са събрани всичките й странни движения и погледи, като я изкарват леко луда.

Е, Жизел не изглежда луда, по-скоро крайно нелепо.

Марк Джейкъбс и Лоренцо Мартоне се разделиха



След като от седмица Интернет направо гръмна с новината за раздялата на Марк Джейкъбс и Лоренцо Мартоне, не можем да не признаем, че е тъжно. Все пак това беше една от най-емблематичните гей двойки. И раздялата им се случва малко след като те направиха нещо като сватбено тържество, само че без подпис.

Надяваме се само, това да се отрази положително на творчеството на Марк. Всеки пак артистите са най-вдъхновени и дейни, когато страдат.

Една и съща рокля на Miu Miu на три корици




Една и съща рокля на Miu Miu кацна на три летни корици. Фрея беше сладка в нея във Vogue UK, Ева Мендес – поразително секси за сп. W, а Лили Алън си беше прекрасната Лили Алън на корицата на ELLE UK.

Докато звездите се ангажират за корици месеци предварително, това не се отнася за дрехите. Миналия сезон нещо подобно се случи с роклята на Balmain, която Деми Мур носи на прословутата корица на W. Може би и това бижу на Miu Miu украси толкова известни бюстове, именно с цел да напомни, че преди знаменитостите са дрехите и именно те, не хората, са истинските звезди на индустрията.

Marc Jacobs, този път лейбълът и не лейбълът, а новата им кампания



Рекламната кампания на Marc Jacobs за есен зима 2010 ни притеснява много. Като че ли илюстрира разказа на Елин Пелин „По жътва”.

Имаме чувството, че някой ни продава дрехи за опело, а Monika Jagaciak, Frida Gustavsson и Ann Kenny са погребваните. Жалко е, защото колекцията е по-скоро ретро и романтична.

Мъжете се страхуват да пазаруват онлайн



Според проучванията над 70% от клиентите на онлайн магазините са жени. Предполага са, че мъжете смятат лесния начин за шопинг за по-малко мъжествен.
Драги господа, можете да сечете дървета с огромни брадви, да ядете сурови яйца в протеиновия си шейк и въпреки това да пазарувате онлайн, никак не е гей, спокойно.
 

More from View Sofia

More All fashion