Следва

Тангото - Живот в сърцето на ритъма

Double Trouble - Дар от природата

Интересно е как човешкият мозък може да включи вкусовите рецептори не само при мириса и вида на храната, но...

Food преди 16 години

Интересно е как човешкият мозък може да включи вкусовите рецептори не само при мириса и вида на храната, но и при асоциация с определен вкус, който познава. Ако кажем например лимон, усещаме как слюноотделянето ни се засилва така, както би се засилило при вкуса на киселия плод.

По същия начин при вида на нещо, което изглежда добре, изразът на отношение обикновено е „Изглежда вкусно", или "узряло", или "сочно” и това събужда представата, че то наистина притежава качествата, които иначе могат да се усетят само при вкусване.

Поради заоблената си форма, големият сочен плод – динята, предизвиква не само вкусови, но често и асоциации с определени части от женското тяло, съвсем на съзнателна ниво.

Дали обаче заоблените женски форми биха заменили невероятния вкус на сочния плод или пък задоволяването с вкуса на динята би предположило задоволяване на липсата на женските форми.

Без да се опитваме да създаваме изкуствени фройдиски теории за мъжката първична мисъл в редовния седмичен Double trouble се опитахме да разгадаем, кои качества на женските форми карат другия пол да ги асоциира с познати вкусове, дотолкова, че тази представа да се превърне в изключително популярна реклама.

 

                                  

КАКВО 
Женски форми от телевизонна реклама в сутиен имитиращ динена кора.

КАКВО
Диня - голям плод, който обикновено расте в края на лятото, обвит в кора с водниста сочна вътрешност.                                                                      

ЗАЩО 
Освен че са необходими за по-ГОЛЯМА наслада в сексуалнта игра, стегнатата им форма може да предизвика допълнителен интерес.
Удобството им е, че могат да се носят навсякъде и лесно влизат под прикритие. Не искат много усилия, често са ви достатъчни само лъскава кола и способност да оценявате достойните качества с почерпки в бара.

ЗАЩО
Необходим в нетърпимите летни жеги, този плод понякога се оказва по-желан и достатъчен от всичко друго на света. Вярно, отглеждането
иска прекалено много труд и знания
в областта, но с добра цена на пазара, мощният диуретик може да получи основно участие в храненето през целия месец на растежа му. Заради големите си килограми, динята е много тежка за носене, но в квартилния магазин на 50 метра от дома ви, може също да се продава и то от добър сорт. Почитателите на мастиката пък смятат, че динята е най-доброто за този вид питие.

СТИЛ 
Облечени в нещо повече от сутиен, принизяващ тяхната потребност - изящен потник, елегантна рокля или съвсем висок пуловер - в добра позиция на тялото, те са онези две неща, които завършват прекрасния вид на женското тяло.

СТИЛ
Чистото творение на природата е обвито в тревистозелена кора, която изглежда
разграфена с по-светли ивици по цялата област на срязване.
Почукването по кората
издава вътрешната зрялост на плода, а той, освен че е невъобразимо вкусен, изглежда прекрасно нарязан за десрт.

КОЛКО  
Няма определена цена – тя варира между много евтино и твърде скъпо, като евтиното обикновено не е по-малко от 5 лв.

КОЛКО 
Около 2 лв/кг, като цената
им пада
през месеца на
растежа им – Август

КЪДЕ 
По много постери из София и страната, както и в рекламните паузи на всички национални телевизии.

КЪДЕ 
По зеленчуковите пазари и
магазини в цялата страна,
както и в по-големите
супермаркети.

More from View Sofia

More Food

Taste Sofia: Electro Camel

Food преди 2 месеца

Taste Sofia - една поредица за фини бохемски удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и живее като част от света. С неговото безкрайно разнообразие, фантастични възможности и усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ...