Следва

Кейти Холмс в римейк на хорър от 70-те. Но ще я гледаме догодина

GO Dutch! – електронната сцена на SPIRIT of Burgas

Този път фокусът е върху техното! „GO Dutch! е инициатива на Buma Cultuur и musicXport.nl. Платформата вече е...

Culture преди 13 години

„Холандската сцена е в непрестанен възход”. Тази оценка се появи неотдавна в статия на MIX MAG - най-влиятелното списание за денс музика в света. Статията е посветена на изгряващите таланти на холандската електронна сцена, позната предимно със силата си в транс музиката.

Този път фокусът е върху техното! „GO Dutch! е инициатива на Buma Cultuur и musicXport.nl. Платформата вече е набрала скорост със солидно количество събития, реализирани на световно ниво и представящи по подобаващ начин различни холандски артисти.

Това са главно имена от различни букинг агенции от цяла Холандия, които са на прага на своя международен пробив. GO Dutch! продукциите в момента се презентират на някои от най-добрите световни фестивали и музикални конференции. Сред тях са Creamfields, Amsterdam Dance Event, Miami Winter Music Conference и Sonar.

За втора поредна година продукцията намира място със своя собствена сцена и на фестивала SPIRIT of Burgas. GO Dutch! сцената е дело на Off the Record, една нова и бързо набираща активи инициатива за мениджмънт на артисти и събития.

Off the Record e българо-холандска колаборация, която се фокусира върху спираща дъха модерна електронна музика, подкрепена от изключително иновативни и атрактивни визуализации. Симбиозата между качествен звук и ефектна визия е търсен ефект, целящ да скъси дистанцията между артисти и публика и да добави нови арт стойности към съвременната култура.

След успехът на Go Dutch! сцената по време на миналогодишния SPIRIT of Burgas, Off the Record и MusicExport.nl тази година са домакини на нова серия от изгряващи таланти.

В петък, на 13 август, David Labeij и Lauhaus, познати още със съвместната си колаборация в проекта Polder ще повдигнат духовете и никакви лоши поличби в този ден не могат да попречат на това начинание.

Подгряни от Tony Boogs, тези момчета определено знаят как да накарат публиката да се движи върху дансинга, където и да се изявяват. В събота, на 14 август, Robert Powlson и Efdé (Live) от младия, но качествен амстердамски ъндърграунд рекърд лейбъл Piekup направо ще взривят зоната около GO Dutch! сцената.

Нощта ще принадлежи на тези холандски младежи, които днес завладяват с шеметна скорост местата по света, познаващи електронната култура.

Те правят това 365 дни в годината, благодарение на 365MAG.com! В последната фестивална нощ, на 15 август, която обаче в никой случай не е последна по значимост, Anonym (Live) и Esther Duijn от лейбъла Soulrock, ще изпълнят атмосферата с артистични усещания, комбинирани със заряд от чисти инструментални звуци. Като цяло за Soulrock може да се каже, че за повече от десет години успяват да запазят духа си жив! Появата на всички тези холандски фойерверки, които ще се изстрелят в трите нощи на Централния плаж в Бургас, ще бъде подгрявана от присъствието зад пулта на най-актуалните български DJи.

Част от високите музикални градуси на GO Dutch! ще бъде и Beck’s - немска марка бира номер едно е основен партньор на фестивала. Подкрепяйки едно от най-горещите музикални събития това лято брандът утолява жаждата на феновете си не само за първокласно пиво, но и за забваление с безкомпромисно високо качество, с някои от най-хитовите световни и български музиканти.

Качественият звук на GO Dutch! и този път ще е възможен благодарение на 303.bg – дистрибуторът на Funktion One. А GO Dutch! сцената ще се случи тази година благодарение на PUMA, MAGNIFLEX и PLAYGROUND.

Превърнете се в част от изживяването SPIRIT of Burgas!
Билети:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Вече можете да купите билет за фестивала, от която и да е точко по света и да го разпечатате на личния си принтер с услугата “Print@Home” на Eventim.

 

More Culture