Следва

Cheap 5 of the week

Стилът на Ана Моуглалис. Новата Коко Шанел във фантазиите на Карл

Ако сте гледали последният за момента филм за страстния живот на Коко Шанел, а именно „Коко Шанел и Игор...

Fashion преди 13 години

Ако сте гледали последният за момента филм за страстния живот на Коко Шанел, а именно „Коко Шанел и Игор Стравински”, то в главите ви безспорно се е запечатал образът на умела актриса, жена с безупречна визия и умопомрачителна мрачно-студена, пронизваща красота.

Ана Моуглалис ни впечатлни не само като запленяваща актриса с гръцко-френски произход, но и като жена с премерен и грабващ стил.

Ана излъчва увереност и сила във всичко, което облече. Като модел и рекламно лице на Шанел, тя е повлияна от естетиката на марката и в личния си стил.

Естествено, така или иначе й се плаща да носи много от произведенията на Карл Лагерфелд, но тя също оправдава с лекота определението „муза” на дизайнера.



Стилът на Ана Моуглалис е женствен, класически и секси, предпочита поли и рокли, които демонстрират стойната и фигура и дълги крака, макар че по същата причина изглежда безупречно и в панталон и късо туидено сако на Шанел.



В цветовата палитра, към която се придържа, доминира черният цвят, но също и земните приглушени тонове - беж, сиво, бледи принтове, млечно бяло.



Когато реши да заблести, Анна залага на кърваво червено и силен грим, който подчертава бледата й кожа, която си е за завиждане.



С процъвтяващата си филмова кариера и статут на модна икона, Анна Муглалис е жена, чиито изяви ще следим за в бъдеще.



Звездните модни блогъри Гаранс Доре и Томи Тон вече са разбрали това и все по-често я помещават в блоговете си, особено по време на модната седмица в Париж, където Анна винаги е на предните редове.

 

More Fashion