Следва

Истински моден сувенир в 3-литрова бутилка създаде Роберто Кавали

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Страхотните фотоси, в които участват любимата ни Abbey Lee Kershaw и Hanne...

All fashion преди 13 години



Рекламната кампания на Mulberry за есен-зима 2010


До скоро имахме само една снимка от нея, а през изминалата седмица се появиха и останалите фотографии, дело на Стивън Мейзел.

Страхотните фотоси, в които участват любимата ни Abbey Lee Kershaw и Hanne Gaby Odiele, както и повечето снимки на Мейзел, експресивно напомнят ренесансови шедьоври.


Магдалена Фраковияк за Numero #115




Под меката студио светлина фотографът Грег Кадел е уловил красотата на Магдалена за августовския брой на Numero. А отличната работа на стилиста Браян Молой е вдъхновена от някои от основните трендове за студения сезон – кожата, червеното и ретро вълната.

Енико Михалик и ShowStudio в отличен музикален синхрон



Британското Show Studio отново ни накара да онемеем, но този път си признаваме, че и потанцувахме.

Съвместният проект на стилиста Кийгън Сайн и фотографа и режисьор Бърнаби Роупър отваря една нова страница в представянето на новите модни имена като Alexander Wang, Proenza Schouler и др., в чиито дрехи е облечена Енико Михалик.

Те ни предлагат възможността да запишем своя собствена версия със звук и картина на фотосесията, под формата на клип, която после можем да споделим в интернет пространството. Чрез натискане на бутоните на клавиатурата, можеш да избереш различни музикални теми и подтеми, за да създадеш 30-секундна музикална и модна красота.

Започни веднага ТУК.

Лара Стоун съди френския Playboy



Красивата Лара обяви, че ще предприеме съдебни действия срещу издателите на френския Playboy, заради публикуваните нейни фотоси в броя им за юни/юли тази година.

По нейните думи, снимките са публикувани без съгласието й и не са снимани за това издание.

Фотосите са заснети миналата година от фотографa Greg Lotus. Моделът заяви, че списанието няма право да публикува неоторизирани фотографии и че това не е издание, в което би искала да се появи.

Тук трябва да отбележим, че френският Playboy е доста по „лек” откъм еротика и е в различен формат от родното и американското. А и снимките наистина са красиви.

Но щом всичко това се случва без съгласието на Лара, то ние сме на нейна страна.

Руският Vogue не остана задълго „сиротен”



Преди малко повече от седмица бе обявено, че дългогодишната главна редакторка на руското издание на Vogue Альона Долецкая напуска поста си.

За радост, постът не остана за дълго „неохраняван” и след няколко дни за главен редактор бе назначена Виктория Давидова, която до това време бе главен редактор на руското издание на Tatler.

Страхотен избор, казваме ние и й пожелаваме успех.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.