Следва

Джаз дни и силно българско участие на Spirit of Burgas

What the W.E? Не просто филм, а режисиран от Мадона

Всички познаваме кралицата на поп музиката Мадона като жена, занимаваща се с толкова различни и...

Movies & TV преди 13 години

Всички познаваме кралицата на поп музиката Мадона като жена, занимаваща се с толкова различни и едновременно интересни неща. Оставила трайна следа във всичко свързано с модата и музиката, Мадона ни изненадва с нещо ново – режисурата.

Имайки сериозен опит в киното (без да броим многобройните й клипове), Мадона е вече в Париж и работи по новия си филм „W.E.”, който режисира съвместно с Алек Кешишян.

Филмът е исторически и ще разказва за любовната авантюра на британския крал Едуард Осми с американската девойка Уолис Симсън.

"Материалното момиче" се познава добре с партньора си зад камерата, от филма “Madonna: Truth of Dare”, на който Кешишян е главен режисьор.

Певицата не може да се похвали с огромен успех от досегашните й роли в киното, което някак си е в контраст с иначе перфектната й звездна кариера.

“Desperately Seeking Susan” (Отчаяно се търси Сюзън)
от 1985 г беше добре приет от зрители и критици, A "League of Their Own” („Тяхната собствена лига” - 1992 г.) също беше популярен, но редица други нейни филмови участия като в “Shanghai Surprise” ( Шанхайска изненада" 1986г.), “Who’s That Girl” ( "Кое е това момиче" 1987г.) и “Swept Away” ("Отнесени от бурята" 2002г, режисиран от последния й съпруг Гай Ричи) бяха така да се каже.. не особено сполучливи.

„W.E.” не е съвсем първия път, когато Мадона е зад камерата. Дебютът на певицата като режисьор е през 2008 г., когато снима малко познатия “Film and Wisdom”.

 

More Movies & TV