Следва

Да или Не на голия корем и скъсения топ. Смееш ли изобщо?

Роклята на летните приключения! Победителката в дизайнерския конкурс на ViewSofia гордо носи своя приз

Тя, прекрасна като слънце, Цветелина Дончева или четвъртият победител в уникалното дизайнерско преживяване...

Fashion преди 13 години

Тя, прекрасна като слънце, Цветелина Дончева или четвъртият  победител в уникалното дизайнерско преживяване с награди, което ViewSofia ти поднесе за пореден път, застана зад обектива, за да заснеме мини сесия, облечена в своя заслужен подарък.

Преди време в последната публикувана част от конкурса Upgrade your style, видяхме много добра дизайнерска мисъл и десетки различни визии за това как да подобрим летния си имидж.

Роклята се оказа муза за младите талантливи момичета, но както винаги - имаме само един победител.

След едноседмично гласуване с анкета, ти, Читателю, избра семплата бяла рокля на Цветелина Дончева претворена в прекрасен летен вечерен вариант с любимата на всички дантела.

Цветелина получи затова специалния си подарък - рокля на един от най-добрите млади български дизайнери - Аргир Коватлиев. Рейетата в черно и бяло паснаха перфектно на фината фигура на Цвети, а тя ни сподели, че тази рокля определено ще бъде гвоздеят на нейните летни приключения.

На всички останали, които заслужават същото внимание, ще кажем, че Upgrade your style ще продължи с пълна сила от септември, затова си пази идеите - току-виж някой ги използвал в следващата част от конкурса.

Засега не казваме върху какво ще се наложи да поработиш! Ще бъде изненада!

 

More Fashion