Следва

Щастлива, красива и с голямо семейство. Това е сбъднатата мечта на Анджелина Джоли

Джулия Робъртс пренебрегна ботокса, иска да остарее елегантно

Американската актриса Джулия Робъртс иска да остарее елегантно и не иска да се подлага на пластична...

Hair преди 13 години

Американската актриса Джулия Робъртс иска да остарее елегантно и не иска да се подлага на пластична операция, особено на лицето, съобщават от агенция CROSS oт интернет страницата на CNN.

Освен това Джулия била и твърде откровена за своето остаряване: "Искам моите деца да видят как се напикавам, когато съм щастлива и доволна", заявява 42-годишната актриса, която е и новото лице на „Ланком".

"Жалко, че живеем в едно паническо и динамично общество, в което жените не си дават шанс да се видят как ще изглеждат когато остареят", споделя актрисата. Джулия Робъртс е известна със своето пренебрежение към порядките на червения килим, когато преди години се появи на "Оскарите" с рокля Valentino и неепилирани подмишници като аксесоар.

Джулия Робъртс казва още, че изповядва хиндуистката религия. Тя е израснала в семейство на майка католичка и баща баптист.

Според хиндуистката религия душата може да се превъплъти в друго тяло. "В този живот бях толкова глезена от моите приятели и семейство, в следващия живот искам да съм тихо същество", казва Джулия Робъртс.

Ето един добър пример, на който младите момичета да подръжават!




 

More Hair