Следва

На кого ни остави, Майкъл? Кючек сега възпява твоя гений!

Гласът на Ерик Форестър от „Дързост и красота” ще пее пънк на Spirit of Burgas

Третата тематична вечер на „На тъмно” сцената на фестивала е под надслов „Punk is not dead in BG” и ще събере...

Culture преди 13 години

Третата тематична вечер на „На тъмно” сцената на фестивала е под надслов „Punk is not dead in BG” и ще събере на едно място много групи от миналото, станали легендарни в българската пънк история!

Една от тези групи е „Ерекция”, за която този реюниън ще бъде пръв след 20 години затишие. Малко хора знаят обаче, че след бурния пънкарски живот, фронтменът на групата Тодор Георгиев започва да се занимава със съвсем друго амплоа – дублаж!

От години вокалът на „Ерекция” е българският глас на Ерик Форестър от сериала „Дързост и красота”. „Каква съдба – навремето създадох групата,, за да можем по-лесно да сваляме момичета, а сега станах „гласът” на главния секс-символ на бабите!” – споделя с усмивка Тодор.

„Ще се опитаме да си припомним усещането от онова време, в което да създаваш музика беше истинска романтика – записвахме парчета от радиостанциите, молихме се на моряците да ни носят албуми от чужбина и какво ли още не. На танци ще го докарам като едно време, само да не ни свалят от сцената” – добавя гласът на Ерик Форестър.
Заедно с „Ерекция”, на 15 август на „На тъмно” сцената ще се качат и Нови цветя, Кокоша Глава, Аборт, All Inc. (Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове ) и Ревю.

В предишните две вечери „На тъмно” сцената на Spirit of Burgas организира Punk & Ska вечер и Ethno & Alternative Happy night!

Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, фен зона – това са само малка част от атракциите, които предстоят в „На тъмно” зоната през трите дни от фестивала. Очаквайте още изненади и подробности!
 

More from View Sofia

More Culture