Следва

Ема Уотсън вече в отбора на късите коси

Щастлива, красива и с голямо семейство. Това е сбъднатата мечта на Анджелина Джоли

Всички знаят, че звездата от най-новия филм „Salt” Анджелина Джоли е една от най-красивите жени на света. Да...

Body преди 13 години

Всички знаят, че звездата от най-новия филм „Salt” Анджелина Джоли е една от най-красивите жени на света. Да, така е! Но освен това, съпругата на Брад Пит е майка на 6 деца, притежава напрегнат живот и кара всеки да си зададе въпроса „Как тя изглежда толкова добре?”.

Излиза, че тайната на Джоли за красота и спокойствие е щастието. Докато промотираше последния си филм „Salt”, в който актрисата играе таен агент на ЦРУ, актрисата сподели: „Когато си щастлив с нещата, които правиш в живота си, хората около теб те заобикалят с любов и подкрепа. Точно това е най-прекрасното нещо на света – да живееш пълноценно”. И наистина е права!

Актрисата разкри и дневния си режим, с който изглежда толкова красива. „Събуждам се с децата, после си играем цяла сутрин и това ме кара да бъда най-щастливата жена на света”, сподели Джоли на пресконференция в Корея.

Разбира се, Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вив и Нокс не са единствените хора, които карат Анджелина да се чувства и изглежда чудесно. „Това, което ме подтиква да съм секси е съпруга ми, който знае какво да направи с мен. Имам привилегията да работя една няколко месеца в годината и имам лукса да получавам помощ от Брад”, допълва Джоли.

Завиждаме ти за ентусиазма, Джоли! И за късмета. Защото у нас 6 деца, кариера и красив верен съпруг често не вървят ръка за ръка!

More Body