Следва

Гениалните прости неща: Леща на чорбица!

Морски уикенд La Grande Dame of Business

Когато на най-красивото място се съберат 20 дами, луксозно превозени до него и посрещнати с чаша ледено шампанско, поглезени със специално приготвена вечеря и класно вино, след което ...

All About Life преди 13 години

Когато на най-красивото място се съберат 20 дами, луксозно превозени до него и посрещнати с чаша ледено шампанско, поглезени със специално приготвена вечеря и класно вино, след което направили яхттур на гостоприемното родно море, единственото нещо, което им остава е да се отдадат на един прекрасен летен уикенд под формата La Grande Dame of Business.



Eдин от най–живописните заливи на Черно Море и по-конкретно Kaliakria Resort , беше домакинът на добре познатoто ни периодично събитие за българските преуспели дами.


 

Мястото e перлата в сърцето на северното Черноморие, на няколко километра от н. Калиакра и чудната мидена ферма Дълбока при Каварна, с няколко хотелски сгради, прекрасен басейн и бар в центъра.

Разполага със спа и фитнес център, детски кът, превъзходна гледка и най-вкусния гурме ресторант ‘El Balcon del Mundo’. Той почти буквално „виси” над морето, намирайки се на 140-метрова скала. Посрещнати от чаша леденостудено шампанско Lanson.




Петстепенно меню с чудесни кулинарни хрумвания – Симфония от градински салатки, поднесена със сотиран в балсамов крем гъши дроб последвана от Сирене “Stracchino” върху канапе от рукула, босилково песто и чери домати. Следващото ястие, предизвикало екстаз у двайсетте присъстващи дами е Темпура от тигрови скариди с японска майонеза и хайвер от летяща риба. Те бяха последвани от агнешки котлет, гарниран със спаначено ризото, рагу от манатарки и сос „Жу” и достойния финал беше галещия небцето десерт – Шоколадови рулца с “Pistachio” крем и хрупкави бисквитки. И всичко това в акомпанимент на умело подбрани вина Domaine Boyar, като доминиращи са тези от любимата ни серия Quantum.



 

В непосредствена близост се намира пристанището за ветроходни яхти в Балчик, където именно ни очакват и яхтите “La Nina” и “Kaliakria”, за да се потопим в безкрая на водната шир. Моторната яхта беше управлявана лично от собственика на Kaliakria Resort  Ангел Лингорски.
 

И така, всичко е още по-добре, когато и завършва добре, а заслугата за това е на марката Mеrcedes Benz, партньор на събитието, грижещ се за комфортното пътуване на нашите героини.
 

Оставаме със слънчевото настроение и подготовка за следващата изненада, организирана от рекламна и ПР агенция A TEAM.

 

More All About Life