Следва

Черешката на тортата...

Да или Не на кръглите очила

Малки, леки, често с ужасно тъмни стъкла, или пък с огледални, но можеш да ги намериш и със стъкла с който и да е цвят от дъгата. Те са толкова ретро, че трудно би ги съчетала с много неща от гардероба си...

Fashion преди 13 години

Малки, леки, често с ужасно тъмни стъкла, или пък с огледални, но можеш да ги намериш и със стъкла с който и да е цвят от дъгата. Те са толкова ретро, че трудно би ги съчетала с много неща от гардероба си.

Кръглите малки очилца, в стил Джон Ленън от миналото лято постепенно си пробиват нов път на модния подиум и по улиците.

Можем да кажем, че те не са слизали от очите на по-смелите, но и също така е вярно, че не са слизали от очите и на застиналите в 60-те и 70-те хипари. В което няма нищо лошо, естествено.

Очилата можеш да намериш във всякакви видове - от такива с метални рамки, до такива с рогови или цветни, малко по-широки рамки. Изборът е очудващо голям когато човек реши, че това е неговата форма.

Днешният ни въпрос е свързан точно с тях. Би ли или не би носила такива очила. Да или не?

 

Като погледнем обективно на нещата, точно тази форма отива на ужасно малко хора, но пък когато ти "лепнат' стилът ти се променя из корен. Преди време ги наричаха "Ленънки". Бунтарски са, някак по шейсетарски шик, но трябва да внимаваш с какво ги съчетаваш, защото има известен риск от Ленън стилът ти да заприлича на зубър-Хари-Потър. Или нещо от сорта.

Виждали сме ги много, ама наистина много пъти в стрийт блоговете, у нас - не чак толкова често. Затуй и въпросът  - Да или Не на кръглите очилца?

Анкета

Да или Не на кръглите котешки очила?

More Fashion