Следва

„Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010 на Betty Barclay

Елен Фон Унверт, Кейт Бекинсейл и Зоуи Дешанел в ABSOLUT-ЕН синхрон

Световно известната модна фотографка Елен фон Унверт направи изключителна фотосесия ...

All fashion преди 13 години

Световно известната модна фотографка Елен фон Унверт направи изключителна фотосесия за новата кампания на ABSOLUT VODKA – ABSOLUT DRINKS. Специално участие в нея взеха холивудските актриси Кейт Бекинсейл и Зоуи Дешанел. Кампанията представя някои от най-популярните класически коктейли, обогатени с характерния вкус на ABSOLUT.

ABSOLUT DRINKS следва мотото “Всяко питие е изключително преживяване”, като акцентира върху историята, скрита зад всеки коктейл – от легендата за създаването на „Блъди Мери” в „Бара на Хенри” (Париж) до модерната интерпретация на „Космополитан”, за първи път направен от нюйоркския барман Тоби Чечини. ABSOLUT VODKA дава своя принос към „коктейл културата”, като отдава почит на класическите питиета, които десетилетия наред са образец за коктейлния свят.

ABSOLUT DRINKS е духовита интерпретация на четирите класически коктейла. Тя отразява традицията на ABSOLUT VODKA като знакова марка за спиртни напитки и ключова съставка в превръщането на тези питиета в неповторимо преживяване. Никоя друга водка не може да се похвали с толкова дълготрайно присъствие в света на коктейлите и креативността”, споделят от екипа на ABSOLUT VODKA.



Известна с открояващата се дръзка и игрива адаптация на модерната и естетическа фотография, Елен фон Унверт улавя героините на Кейт Бекинсейл и Зоуи Дешанел, въвлечени в разнообразни коктейлни светове. Сред представените напитки са и някои от емблематичните коктейли, направили марката известна, като ABSOLUT BLOODY, ABSOLUT COSMO, ABSOLUT TWIST и ABSOLUT CRUSH, както и още два, чиято премиера предстои.

Работейки като модел повече от десет години, Унверт пренася личния си опит от кинетичната енергия на модната фотография в създаването на собствените си произведения. Кампанията й за ‘Guess?’ през ранната 1990 година, поставя начало на комерсиалната й кариера, последвана от кампании за Victoria's Secret, Banana Republic, Tommy Hilfiger, Baccarat, Bebe, H&M, Diesel, Chanel, Miu Miu and Blumarine, както и рекламна кампания за филма на HBO ‘Sex and the City’. Унверт също така изследва и пространството на режисирането на късометражни филми за Azzedine Alaïa и Katherine Hamnett, музикални видеоклипове за Duran Duran и реклами за Clinique, Revlon, Cacharel & Baccardi.

Със сигурност Унверт знае какво прави, когато избира за свои модели красивите актриси Кейт и Зоуи. Първата - една от най-универсалните и харизматични филмови актриси. Първото й участие, с което става популярна е във филма на Кенет Брана – Much Ado About Nothing. В последствие играе ролите на главните героини във филмите на Джон Шлезинджър – Cold Comfort Farm, на Уит Стилман – The Last Days of Disco с Клои Севини, на Джонатан Каплан – Brokedown Palace с Клеър Дейнс и в британската комедия Shooting Fish. Популярност й донасят и филмите Haunted с Ейдън Куин и Mary Louise ou la permission на Мануел Флеш. През 2001 Кейт си партнира с Бен Афлек и Джош Харнет във филма на Динсни – Pearl Harbor. Последният филм, в който Бекинсейл може да бъде видяна е комедията Everybody’s Fine, заедно с Робърт Дениро и Дрю Баримор.

Зоуи гледахме последно е заедно с Пол Дано в Gigantic и Джим Кери във филма на Warner Bros. – Yes man. Някои от популярните роли на Дешанел са в Maniac заедно с Дон Чийдъл, The good girl с Дженифър Анистън, Abandon с режисьор Стивън Гаган, Big Trouble с режисьор Бари Зоненфелд и в All the real Girls, за който получава Independent Spirit Award, номинация за водеща актриса.
 

More All fashion