Следва

Дантелени спомени

„Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010 на Betty Barclay

Betty Barclay залага на гама от различни стилове с намерението да създаде пространство за „Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010...

All fashion преди 13 години

Betty Barclay залага на гама от различни стилове с намерението да създаде пространство за „Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010. Независимо дали облеклото ви придава „силен”, „мек” или „кежуъл” вид, широката гама от комбинации през този сезон изразява индивидуалност и автентичност повече от всякога.


Силното усещане за свобода, комфорт, оригиналност се пренася в модата. Границите между официално, женствено и всекидневно облекло са неясни и се разкрива един изцяло нов стил – „Съвременна Мода”.

Архитектурни линии и метални украси подчертават увереността и придават секси акцент към „силния” външен вид. В контраст, естествените материи, нежните повърхности и наслояването в „мекия” стил, изразяват чувственост и усещане за сигурност. Индивидуалните комбинации на класически, спортни и игриви женствени елементи позволяват много възможности за комбинация, за да се постигне свободен всекидневен стил.

Новите меки, пастелни цветове изразяват женствена аура и са комбинирани с контрастиращите материи. Черното е неповторимият, силен цвят за бляскавите официални тоалети. Среднощното синьо е реинтерпретирано чрез комбинации със сиво и нюанси на тъмна боровинка и коняк, за да се създаде еклектична смесица от спортен и традиционен вид.

Креативното изпозлване на различни кройки и дължини добавя едновременно модерни и удобни акценти. Тесни панталони като – легингс, трегингс (панталон + легингс) и джегингс (джинси + легингс), тесни прави модели, брич – формират основата за наслояването с дълги топове и блузи, както и туники, и рокли.
 

More All fashion