„Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010 на Betty Barclay

Betty Barclay залага на гама от различни стилове с намерението да създаде пространство за „Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010...

Betty Barclay залага на гама от различни стилове с намерението да създаде пространство за „Съвременната Мода” в колекция Есен / Зима 2010. Независимо дали облеклото ви придава „силен”, „мек” или „кежуъл” вид, широката гама от комбинации през този сезон изразява индивидуалност и автентичност повече от всякога.


Силното усещане за свобода, комфорт, оригиналност се пренася в модата. Границите между официално, женствено и всекидневно облекло са неясни и се разкрива един изцяло нов стил – „Съвременна Мода”.

Архитектурни линии и метални украси подчертават увереността и придават секси акцент към „силния” външен вид. В контраст, естествените материи, нежните повърхности и наслояването в „мекия” стил, изразяват чувственост и усещане за сигурност. Индивидуалните комбинации на класически, спортни и игриви женствени елементи позволяват много възможности за комбинация, за да се постигне свободен всекидневен стил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.