Следва

Как го прави тя - Aгент Солт

Кожата иска и заслужава да я глезиш - най-вече след като я погали слънцето

Жарките слънчеви лъчи, макар и толкова желани, често ни докарват грижи, за които, залиса в радостни емоции, сме склонни да не мислим предварително...

Celebrity beauty преди 13 години

Обичаме лятото, защото е топло и слънчево, защото можем да забравим за дългите ръкави и защото слънцето може да ни гали до насита от изгрев до залез през целия дълъг, летен ден.

Жарките слънчеви лъчи, обаче, макар и толкова желани, често ни докарват грижи, за които, залиса в радостни емоции, сме склонни да не мислим предварително. А трябва!

Промените, които могат да настъпят вследствие на слънчевото облъчване не винаги ни носят радост и за да предотвратим негативните последици, трябва да положим специални грижи, които да предотвратят негативното влияние на UV лъчите върху кожата ни и наред с това да направят загара ни още по-секси и по-траен.

Ежедневната защита на кожата от въздействието на UV лъчите е повече от задължителна. Не е излишна глезотия обаче и използването на средства, ускоряващи процеса на регенерация на тъканите.

Освен това, за да предотвратим по-бързото стареене на кожата след излагане на слънце, трябва да използваме средства, които неутрализират действието на свободните радикали, облекчават възпалението, укрепват и защитават колагеновите и еластиновите влакна.

За кожата на твоето лице

Добре е да знаем, че кожата на лицето се различава по своята структура от кожата на останалата част от тялото. Тя се отличава с висока кръвоснабденост, висока чувствителност и деликатност.

Освен това както и да се крием от слънцето, не друго, а именно лицето ни е постоянно изложено на атмосферните влияния, разбира се, не само през лятото, но и през останалите сезони на годината.

Затова промените по кожата на лицето, предизвикани от UV радияацията, се появяват най-често и са най-сериозни.

Iwostin Solecrin предлага иновативните си продукти за грижа за кожата след излагане на слънце.

Серумът за лице след излагане на слънце Iwostin Solecrin е повече от вълшебен. Той неутрализира действието на свободните радикали, предизвикващи фотостареене и дегенерация на колагеновите и еластиновите влакна.

Серумът успокоява възпаленията, предизвикани от UV лъчите и забавя процеса на стареене, подхранва кожата на лицето, набавяйки липсващите липиди. Той успешно предотвратява дехидратацията на кожата.

50 ml, цена 14, 60 лв.

За кожата на твоето тяло

Под влияние на UV лъчите кожата на цялото тяло може да стане суха и груба, губи еластичността си, появяват се дълбоки бръчки, пигментация и разширени кръвоносни съдове. В резултат на това тя бързо повяхва и губи стегнатостта си.

Освен серумът за лице Iwostin Solecrin, активна грижа за след излагане на слънце е и регенериращата емулсия Iwostin Solecrin Post.

Тя ще намали зачервяването на кожата, подхранва кожата, набавяйки незаменими ненаситени мастни киселини и липиди, съдържащи се в масло от макадамия, шеа и гроздови семки и надежно хидратира кожата.

150 ml, 17. 30 лв.

Продуктите на Iwostin Solecrin осигуряват дълготрайно усещане за приятен хлад по кожата след излагане на слънце и се грижи за съхраняването на нейната младост.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя