Следва

Double Trouble - Лара Стоун VS Фрея Бея Ериксон

Дантелени спомени

Когато тя се събуди него го нямаше. Той вече чакаше ранния международен влак на гарата в Прага. Там се срещнаха за първи път...

All fashion преди 13 години

Приказка за дантели, носталгия и романтични спомени ни вдъхнови в края на лятото. Ето как изглежда тя в една красива модна интерпретация, разказана от стилистите и фотографите на ViewSofia:

Когато тя се събуди него го нямаше. Той вече чакаше ранния международен влак на гарата в Прага.

Там се срещнаха за първи път. Всичко приключи след чаша ароматно кафе, разхвърлена хотелска стая и размяна на телефонни номера. От тогава се срещаха четири пъти в годината на същото място.

Тя стана и се разходи из стаята по дантелената блуза, която той й бе донесъл от Шанхай преди три техни срещи. „Може би е излязъл за кафе и ще се върне всеки момент”, помисли си колебливо и облече красивата рокля от бяла дантела, която й донесе този път.

Беше толкова изумително красива в нея, точно както той си я представяше, когато я купуваше. Знаеше, че няма да го понесе, а вече беше стар за да се влюбва.



Рокля Diane Von Furstenberg от Volume One 605 лв.; Колан Kenzo от VAYK 587 лв.; Пръстен Missy’s Bloom 36 лв.



Сутиен La Perla 174 лв.; Пола 3.1 Phillip Lim от Farenah Concept 949 лв.; Пръстен с червен камък Missy’s Bloom 42 лв.; Пръстен с черен камък Modabar 19,90 лв.



Топ John Rocha от Love Labels 380 лв.; Бикини D&G от Seven Seconds 49,90 лв.; Колие от дантела на Нева Балникова от ViewSofia Shop 49 лв.; Пръстени от Modabar 12,90; 14,90; 17, 90 лв.; Обици Missy’s Bloom 11 лв.
>


Рокля на Мария&Пембе от ViewSofia Shop 230 лв.; Обувки GF Ferre от Kult Shoes 550 лв.; Колие Missy’s Bloom 29 лв.; Пръстени с червен и син камък Missy’s Bloom 42 и 36 лв.; Пръстени Modabar 19,90; 17,90; 14.90 лв.


Риза-боди Patrizia Pepe от Volume One 170 лв.; Клин от естествена кожа Max&Co 620 лв.; Сутиен D&G от Seven Seconds 109 лв.; Обувки GF Ferre от Kult Shoes 550 лв.; Пръстен Modabar 19,90 лв.

На снимката горе:
Топ 3.1 Phillip Lim от Farenah Concept 895лв.; Бикини Pierre Cardin от Za-Za 17,99 лв.; Обувки Stella McCartney от Farenah Concept 1719 лв.; Гривни Modabar, всяка 39,90 лв.


Но той не се появи, не се върна и вечерта, или на следващия ден. Не се обади, нито отговори на съобщенията й. Тя не го видя повече.

Останаха й само спомените за дните им в хотела, за ароматното кафе, сладкото от боровинки и дантелата, която той така обичаше.

Стайлинг: Иван Цуцуманов
Фотография: Димитър Панайотов
Модел: Женя@Ivet Fashion
Грим: MAC България


Благодарим за любезното съдействие на /СКЛАДА/

 

More All fashion