Следва

Красотата иска жертви. Или какво е да си оперираш ходилото, за да ходиш спокойно на токове

Как го прави тя - Aгент Солт

Анджи е перлата в "Солт", новият екшън с ЦРУ закваска, руски шпиони за цвят и американски президент - копие на Георги Първанов, естествено в опасност, за доза допълнителна предвидимост...

Hair преди 13 години

Анджи е перлата в "Солт", новият екшън с ЦРУ закваска, руски шпиони за цвят и американски президент - копие на Георги Първанов, естествено в опасност, за доза допълнителна предвидимост.

В случая не ни интересува действително изтъркания сюжет, а плътното, секси и свръхчовешко като каскадьорски усилия присъствие на Анджелина Джоли в 100-минутния екшън.

Слаба като момиче, по-красива от всякога, 35-годишната звезда показва в летния касов хит освен превъзходна физическа форма /как я постига, Господи?/, още блестяща кожа без нито едно родилно или друго петънце и най-интригуващото - новото в тенденциите при грима и прическите за новия сезон, който предстои - есента на 2010.
Какво показва разборът на близките кадри на Анджи от и около филма.



Първо, наистина трябва да направим всичко възможно кожата ни да е чиста, нахранена и блестяща. За целта, стъпките ни са няколко и последователни.

В поне седем дни сутрин след 5 минутна парна баня на лицето, слагаме за 10 минути по една експресно приготвена маска от плода, който в момента ни е под ръка вкъщи - узряла праскова, пъпеш, синя слива или грозде, а ако имаме хубави градински домати - от тях. Елементарното действие включва пасиране на плода на ръка, нанасяне върху лицето и задължително шията, а ако може - и върху деколтето, 10 минутки покой, измиване и още докато е леко влажна кожата нанасяне на обилно количество крем.

Най-добре богат възстановяващ дневен крем с витамини и етерични масла. Тези съставки в комбинация с плодовата маска действат уникално избистрящо на тена и изглаждащо на фините линии. В редакцията се убедихме, че ефектът е поразителен, нищо, че изглежда съвсем просто. Днес ни е 4-ти ден.
След като кожата ти каже "Благодаря ти!", следващите важни стъпки са да си набавиш хубава очна линия и прозрачен като текстура, но покривен фон-дьо-тен. M.A.C са чудесен избор и в двете посоки.
И, разбира се, да потренираш в нанасянето им - тенът от средата към краищата на лицето, фино, без натиск, с повишено внимание около линиите на носа, устата и покрай корените на косата, а линията -тънко във вътрешния край на окото, изтегляйки до плътна линия в края на окото навън. Спиралата е задължителна. В черно.
На предварително щателно подхранените устни, най-добре с класически вазелин в кутийка от аптеката, нанасяш силно блестящ гланц с едва загатнат нюанс в цвят, максимално близък до цвета на устните, като внимаваш да не се фиксира прекалено по контура. Ефектът на нанесен с безименния пръст блясък по устните е задължително условие в тази визия.

И така, готова си с акцента. Тъй като той очевидно е върху лицето, в този случай ти трябва семпло, макар и елегантно облекло в неутрален цвят.
Анджи е безупречна и в това - Сара Едуардс като художник на костюмите облича звездата в бежово, сиво и черно в превъзходни кройки, макар и почти без акцент, с което иконичното лице на най-красивата съвременна актриса действително се превръща в най-важното ударение в трилъра.



Равен бретон, черен, или пък руса семпла плитка и бретон встрани, или шапка, откриваща и подчертаваща идеално чертите на лицето и израза му, са професионалните хрумки на екипа, които спокойно можеш да взаимстваш и да превърнеш в свои правила за есента. Прости, но гениални трикове.

А, иначе, Шпионският трилър „Агент Солт” се ражда след непринуден коментар, който Джоли прави преди няколко години: „Имах среща с Ейми Паскал (Съпредседател на Сони Пикчърс) преди няколко години, като стана въпрос, че съм готова да започна някой от новите филми за Джеймс Бонд. Шеговито подхвърлих „Искам да съм Бонд”. Пошегувахме се с това и после тя започна проекта.”, спомня си Джоли.
Блестяща, пъргава и без да й мигне окото, Джоли е прибрала хубав хонорар за филм, който иначе не изненадва или трогва с нищо. В това обаче няма нищо лошо, тя наистина е най-красивата актриса на съвремието и всеки от нас може да я гледа безкрайно дълго.



Дори и гладкият й корем след ражданията, "уловен" по време на снимките на "Агент Солт", ни кара да й кажем БРАВО!


 

More Hair