Следва

Излез навън, тренирай и се радвай на лятото

Моника Белучи вдъхва красота на Martini Gold по проект на Dolce & Gabbana

Martini Gold ще се продава в дизайнерска бутилка в златен цвят, всяка от която ще бъде в специална опаковка...

All About Life преди 13 години

Съвместната работа на италианските модни гиганти Dolce & Gabbana и марката вермут Martini даде прекрасен резултат. За това говори новата напитка Martini Gold, която ще ни зарадва следващия месец. Специално за рекламната кампания, организаторите залагат на италианската муза Моника Белучи.

Актрисата, която е наистина перфектна във филма „Малена”, ще популяризира иновативната напитка в Рим, където е снимачната площадка на рекламата.

Martini Gold ще се продава в дизайнерска бутилка в златен цвят, всяка от която ще бъде в специална опаковка.

Първи от нея ще опитат гостите на бутиците Dolce & Gabbana в Шанхай, където е дебютът на колаборацията през септември.
 

More from View Sofia

Още в подкрепа на тезата, че дъщерята на Моника Белучи е новото голямо име в модата

Celebrities преди 10 месеца

Надали има човек по света, който да не познава миловидната Дева - момичето на мама Моника Белучи и татко Венсан Касел. Тя крачи стремително към върховете на модата, снима сесия след сесия и реклама след реклама и, макар и само на 18, е отличен пример, че непо-бебетата се оправят прекрасно, с или без непосредствената помощ на звездните си родители

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.