Следва

Летисия Каста с водеща роля в новия филм на Камен Калев

DEFAULT откриват рок сцената на Spirit Of Burgas във втория фестивален ден

Третото издание на Spirit Of Burgas стартира само след няколко дни. В три поредни вечери и на 7 тематични сцени феновете ще могат да чуят най-интересните артисти от българската и международната сцена, които организаторите са подбрали...

Music преди 13 години

Третото издание на Spirit Of Burgas стартира само след няколко дни. В три поредни вечери и на 7 тематични сцени феновете ще могат да чуят най-интересните артисти от българската и международната сцена, които организаторите са подбрали.
И тази година Jack Daniel's Rock Stage залагат на комбинация от добре познати имена от българската рок сцена в комбинация с набиращи сила и внимателно подбрани нови банди.
Една от тези банди е Default, които още от момента, в който се качиха на сцена, предизвикаха истински фурор сред феновете. Изключително обещаващата алтърнатив банда ще открие втория фестивален ден на Jack Daniel's Rock Stage.
Освен тоталния им хит „Take The Pills”, който вече се върти по Тангра Мега Рок и други радиостанции, музикантите ще изсвирят общо 7 авторски парчета, сред които Sun Sleeper и Sick six Shooter.

„Много се радваме, че ще свирим на такава сцена. Това е шанс не само за новите групи, а и за самите фенове да чуят нова и качествена музика! Така че ще свирим яко, ще пием много Jack и купона ще е страхотен!” – твърдят момчетата от Default (Нино Кирилов - вокал, Мартин Пенев - китари, Миро Ангелов - китари, Ангел Ангелов - бас и Петър Нейков - барабани).
Заедно с Default (които може да чуете на 14 август 2010 от 19.00 часа) на сцената в същия ден ще се качат Booze Brothers, Urban Grey, Kartzer, затворниците от Отряд 13, Светльо & The Legends и Wickeda. И тази година рок сцената на Jack Daniel's ще бъде на самия плаж.
 

More Music